TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

I.T.A Pırlant'ta Yeni bir Marka

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: I.T.A Pırlant'ta Yeni bir Marka

Mesaj Erdem35 » 24 Oca 2013, 23:13

Mido nun bahsettiğiniz modellerine baktım... gerçekten de çok güzel ve ulaşılması çok uzak değil.... özellikle şu modeli beğendim

Resim

Mido markasını aklıma soktuğunuz için teşekkür ederim... :thumbup: ama bu uzun bir süreç neler beğenilip nelerden vazgeçilecek kim bilir... :)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj westbloode » 26 Oca 2013, 14:13

Emre yazdı:
westbloode yazdı:Pırlant bence geleceğe yatırım yapıyor, adamlar hiç bir firmayla bayi olarak çalışmıyor. Direk distirubitör. Bugün bu bizi ilgilendirmez belki ama firma olarak ellerinde bir güç var demektir. Gidip saat saatten armaniye 600 700 TL vereceğine pırlanttan ITA alsın kat kat daha iyi:) ki saatlerdeki renkler fena değilmiş :lol:

westbloode hangi mağazada görevlisiniz :lol:

Hiçbirinde:D müşterisiyim bursada yaşıyorum. dikkatimi çekti sadece adamlar distrubitör olmadığı olamayacağı markalarla çalışmıyor. Bu da ciddi bir sermaye gerektirir! En azından moda markası satmıyorlar:)
Kullanıcı avatarı
westbloode

Mesaj asymptote » 26 Oca 2013, 14:20

westbloode yazdı:En azından moda markası satmıyorlar:)

Emin misin? :D ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj westbloode » 26 Oca 2013, 19:21

asymptote yazdı:
westbloode yazdı:En azından moda markası satmıyorlar:)

Emin misin? :D ;)

Eminim:D miyim?:D diesel almıştım kayış sorduğumda biz moda markası satmıyoruz dediler. Satıyolar mı?
Kullanıcı avatarı
westbloode

Mesaj asymptote » 26 Oca 2013, 20:13

Doğru, moda markası satmıyorlar. Fakat Ball, Oris, Vulcain ve Aerowatch dışında saat markası da satmıyorlar.. Örneğin şu I.T.A nın moda markası saatlerden ne farkı var?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj westbloode » 27 Oca 2013, 01:07

çok haklısın ama o kitledeki insanlar ne alacak herkes ball alamaz. Bende doğru bulmuyorum mido mesela herkesin alabilceği modeller. Keske ıwc seıko tag satmaya devam etseler ama dedim ya adamlar bayilik çalışmıyor. Ben mesela saatten anlamasam(ki hala hiçbir şey bilmiyorum.) Ita renkleriyle alınabılecek bir marka yine diyorum bir Guesse 1000tl vermektense Ita alırım. Ama mido olsa seıko olsa dusunmeden alırım. Bence tamamen pazara göre hareket ediyorlar. Bildiğım kadarıyla zaten bu yönleriyle farklı markalarla sıyrilıyorlar.Invıcta mesela Bursada çoğu kişinin kolunda görüyorum. Tutturuyolar bence:) uzun uzun konuşuruz başka forumlarda bunu.
Kullanıcı avatarı
westbloode

Mesaj sertacedik » 12 Mar 2013, 21:58

Bence eleştirmeden önce hangi markaları sattığını pazarda nasıl bir politika geliştiğine bakmak gerekir.Clerc,chonoswiss,ball,vulcain,aerowatch,oris,Mechanicce veloci Bu markalar % 100 swiss made S.honore,ınvicta,Swiss Made veya Swisspart İta ve locman için mi markayı kötülüyorsunuz:)bana göre komiksiniz.
Kullanıcı avatarı
sertacedik

Mesaj drk » 12 Mar 2013, 22:03

Komik derken?
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 83 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners