Ben sahsen bu muzigi dinlerken ve single malt viskimden yudumlarken inceleme yapmak isterdim. Inceleme sonrasi puroda fena olmaz hani

aslinda evet incelem sonrasinda chet in son doneminin plak baskilarindan biri esliginde behike 56 mesela....
mlm yazdı:Düşündüm de hayalimdeki saat diye bir seyin olmadığının farkına vardım, yani ölesiye arzuladığım bir saat hakikaten yok. Aslında bu durum beni biraz da üzdü, saat forumunda yazisiyor ve saatlere hayranlıklarımızı dile getiriyoruz, ama bu kadar saat içerisinden şöyle keske benim olsa dediğim bir marka/model yok. 116610 LV/LN almak istediğim bir saat, ama olmazsa olmaz degil, hayallerimi falan da süslemiyor ne yalan söyleyeyim. Zaten teknik bilgim sıfır denecek kadar az. Saatlerimle vakit geçirmek, kordonlarını değiştirmek, ikide bir gözümün saatime kayması, biraz izlemek, fotograflamak, sizlerle paylaşmak cok guzel ve gercekten zevk alarak yapıyorum. Teknik anlamda bilgi sahibi olmak icin biraz çabalamam gerektiğinin de zorunlu olmadigimi bildigim halde farkındayım, hoş biraz zaman ayırma meselesi, ancak fırsat bulup birkaç satır yazı yazabiliyor ve birkaç fotograf paylasabiliyoruz.
Bunlari neden yazdim bilmiyorum ama uzatmadan sadede geleyim,
Oyle bir saat olsaydı ve bir saat boyunca onu incelerken dinlemek isteyeceğim parça, galiba şu olurdu:
Wabi, sizin hayalinizdeki saat hangisi?
wabi yazdı:..ben yaklasik 20 yildir bir iwc fanatigiyim....uzun yillar merak ettigim saati nihayet cikardilar.siderale scafusia..cenevrede gordugum ama inceleme zamani bulamadigim saati insaalh gelecek haftalarda disindan ama detayli inceleyebilecegim.
whiskey yazdı:wabi yazdı:..ben yaklasik 20 yildir bir iwc fanatigiyim....uzun yillar merak ettigim saati nihayet cikardilar.siderale scafusia..cenevrede gordugum ama inceleme zamani bulamadigim saati insaalh gelecek haftalarda disindan ama detayli inceleyebilecegim.
Siderale Scafusia benimde üst segmentte favori IWC'im.İncelemenizi de bizlerle paylaşırsanız çok mutlu oluruz. En azından ben olurum.
![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir
|