TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hayalinizdeki Saati İncelerken Dinlemek İsteyeceginiz Eser

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hayalinizdeki Saati İncelerken Dinlemek İsteyeceginiz Es

Mesaj wabi » 28 Eyl 2012, 09:58

[quote="whiskey"]Ilginc bir baslik olmus :D

Ben sahsen bu muzigi dinlerken ve single malt viskimden yudumlarken inceleme yapmak isterdim. Inceleme sonrasi puroda fena olmaz hani :D

aslinda evet incelem sonrasinda chet in son doneminin plak baskilarindan biri esliginde behike 56 mesela....
Kullanıcı avatarı
wabi

Mesaj mlm » 28 Eyl 2012, 09:59

Düşündüm de hayalimdeki saat diye bir seyin olmadığının farkına vardım, yani ölesiye arzuladığım bir saat hakikaten yok. Aslında bu durum beni biraz da üzdü, saat forumunda yazisiyor ve saatlere hayranlıklarımızı dile getiriyoruz, ama bu kadar saat içerisinden şöyle keske benim olsa dediğim bir marka/model yok. 116610 LV/LN almak istediğim bir saat, ama olmazsa olmaz degil, hayallerimi falan da süslemiyor ne yalan söyleyeyim. Zaten teknik bilgim sıfır denecek kadar az. Saatlerimle vakit geçirmek, kordonlarını değiştirmek, ikide bir gözümün saatime kayması, biraz izlemek, fotograflamak, sizlerle paylaşmak cok guzel ve gercekten zevk alarak yapıyorum. Teknik anlamda bilgi sahibi olmak icin biraz çabalamam gerektiğinin de zorunlu olmadigimi bildigim halde farkındayım, hoş biraz zaman ayırma meselesi, ancak fırsat bulup birkaç satır yazı yazabiliyor ve birkaç fotograf paylasabiliyoruz.
Bunlari neden yazdim bilmiyorum ama uzatmadan sadede geleyim,
Oyle bir saat olsaydı ve bir saat boyunca onu incelerken dinlemek isteyeceğim parça, galiba şu olurdu:

Wabi, sizin hayalinizdeki saat hangisi? :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj wabi » 28 Eyl 2012, 10:10

mlm yazdı:Düşündüm de hayalimdeki saat diye bir seyin olmadığının farkına vardım, yani ölesiye arzuladığım bir saat hakikaten yok. Aslında bu durum beni biraz da üzdü, saat forumunda yazisiyor ve saatlere hayranlıklarımızı dile getiriyoruz, ama bu kadar saat içerisinden şöyle keske benim olsa dediğim bir marka/model yok. 116610 LV/LN almak istediğim bir saat, ama olmazsa olmaz degil, hayallerimi falan da süslemiyor ne yalan söyleyeyim. Zaten teknik bilgim sıfır denecek kadar az. Saatlerimle vakit geçirmek, kordonlarını değiştirmek, ikide bir gözümün saatime kayması, biraz izlemek, fotograflamak, sizlerle paylaşmak cok guzel ve gercekten zevk alarak yapıyorum. Teknik anlamda bilgi sahibi olmak icin biraz çabalamam gerektiğinin de zorunlu olmadigimi bildigim halde farkındayım, hoş biraz zaman ayırma meselesi, ancak fırsat bulup birkaç satır yazı yazabiliyor ve birkaç fotograf paylasabiliyoruz.
Bunlari neden yazdim bilmiyorum ama uzatmadan sadede geleyim,
Oyle bir saat olsaydı ve bir saat boyunca onu incelerken dinlemek isteyeceğim parça, galiba şu olurdu:

Wabi, sizin hayalinizdeki saat hangisi? :)

ictenliginiz icin tesekkür ediyorum..
sorunuza gelince ben yaklasik 20 yildir bir iwc fanatigiyim....uzun yillar merak ettigim saati nihayet cikardilar.siderale scafusia..cenevrede gordugum ama inceleme zamani bulamadigim saati insaalh gelecek haftalarda disindan ama detayli inceleyebilecegim.
bu arada ben saat,araba gibi hayalleri 2 ye ayiriyorum aslinda ...kisa ve uzun vadeli..haliyle bunlar ayirabildiginiz fonlarla alakali..
Kullanıcı avatarı
wabi

Mesaj mlm » 28 Eyl 2012, 10:34

Ben teşekkür ederim. Umarım bu saate birgun sahip olursunuz..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj whiskey » 28 Eyl 2012, 10:47

wabi yazdı:..ben yaklasik 20 yildir bir iwc fanatigiyim....uzun yillar merak ettigim saati nihayet cikardilar.siderale scafusia..cenevrede gordugum ama inceleme zamani bulamadigim saati insaalh gelecek haftalarda disindan ama detayli inceleyebilecegim.

Siderale Scafusia benimde üst segmentte favori IWC'im. :thumbup: İncelemenizi de bizlerle paylaşırsanız çok mutlu oluruz. En azından ben olurum. :D :champ:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj SeRxx » 28 Eyl 2012, 12:21

750.000 CHF'lik bir IWC, hayal ötesi bir şey olsa gerek ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj AboveTheRim » 28 Eyl 2012, 13:53

whiskey yazdı:
wabi yazdı:..ben yaklasik 20 yildir bir iwc fanatigiyim....uzun yillar merak ettigim saati nihayet cikardilar.siderale scafusia..cenevrede gordugum ama inceleme zamani bulamadigim saati insaalh gelecek haftalarda disindan ama detayli inceleyebilecegim.

Siderale Scafusia benimde üst segmentte favori IWC'im. :thumbup: İncelemenizi de bizlerle paylaşırsanız çok mutlu oluruz. En azından ben olurum. :D :champ:

Favori Iwc, ki bence favori saat oldu :champ: İlk kez gördüm ve hayran kaldım teşekkürler wabi ve sırf o saati etkin kullanabilmek için gider tüm astronomi kavramlarını okumaya başlardım muhtemelen 800k Chf parayı verdikten sonra :D

Belki bizde birgün öyle zengin olucaz hayırlısı, çok güzel :champ:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj DenizKSK » 28 Eyl 2012, 13:59

Siderale Scafusia

Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners