tahazaki yazdı:Merhaba, geçen sene aldığım Tudor bb58 nato kayışlı saatimle uyumlu çelik kordonu hiçbir yerde bulamadım malesef. Quadran saat'e sordum ve bana ''1.480,00 EUR (stoklarımızda mevcut değil, sipariş vermeniz durumunda 2 ay termin süresi olacaktır)'' diye cevap geldi. Orjinali malesef pahalı, neredeyse bir saat parası. Tudor BB58 uyumlu çelik kordonu bulabileceğim ve tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
hlkshnr yazdı:tahazaki yazdı:Merhaba, geçen sene aldığım Tudor bb58 nato kayışlı saatimle uyumlu çelik kordonu hiçbir yerde bulamadım malesef. Quadran saat'e sordum ve bana ''1.480,00 EUR (stoklarımızda mevcut değil, sipariş vermeniz durumunda 2 ay termin süresi olacaktır)'' diye cevap geldi. Orjinali malesef pahalı, neredeyse bir saat parası. Tudor BB58 uyumlu çelik kordonu bulabileceğim ve tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
Aydın saat 20-25000 TL liste fiyatı olan bir presage için 7000 TL çelik bilezik parası istedi o sebeple sonradan orjinalini almak çok zor. Uyumlu bir şey bulursanız da aynı keyfi verecek mi o da çok zor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu maalesef bizim ülkemize özgü bir şey değil. Dünyanın her yerinde çelik bileziği sonradan almak daha pahalıya geliyor. O yüzden insanlar saatlerini çelik bilezikli alıp silikon veya deri kayışları saatin yanında veya daha sonradan alıyorlar.Archimed yazdı:hlkshnr yazdı:tahazaki yazdı:Merhaba, geçen sene aldığım Tudor bb58 nato kayışlı saatimle uyumlu çelik kordonu hiçbir yerde bulamadım malesef. Quadran saat'e sordum ve bana ''1.480,00 EUR (stoklarımızda mevcut değil, sipariş vermeniz durumunda 2 ay termin süresi olacaktır)'' diye cevap geldi. Orjinali malesef pahalı, neredeyse bir saat parası. Tudor BB58 uyumlu çelik kordonu bulabileceğim ve tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
Aydın saat 20-25000 TL liste fiyatı olan bir presage için 7000 TL çelik bilezik parası istedi o sebeple sonradan orjinalini almak çok zor. Uyumlu bir şey bulursanız da aynı keyfi verecek mi o da çok zor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben birkaç yıl önce aldığım deri kayışlı Seiko saatime, aynı modelin başka versiyonunda bulunan silikon kayışlardan almak istedim. Saati 2011 yılında 900 TL'ye almıştım; kayış için de yanlış hatırlamıyorsam 2017 veya 2018 gibi 1.000 TL gibi bir rakam istemişlerdi. Kayış fiyatının neden o kadar yüksek, neredeyse yeni saat fiyatına olduğunu sorduğumda da; "saatleri satarken liste fiyatları üzerinden iskonto yaptıklarını, buna karşı kayış gibi aksesuarları liste fiyatından satmak durumunda olduklarını" söylemişlerdi.
Sanıyorum bizdeki ticaret kültüründe, yetkili bayiden/satıcıdan sonradan orjinal aksesuar veya orjinal yedek parça almak isteyen tüketicileri yolunacak tavuk gibi görüyorlar. Pek çok otomobil bayisinde de, aracınıza sonradan metal jant, navigasyon sistemi, vb orjinal aksesuar taktırmak istediğinizde olmadık rakamlar talep ediyorlar.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], Ta1ILo ve 46 misafir
|