TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz İş Başında!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlerimiz İş Başında!

Mesaj asymptote » 27 Oca 2013, 00:53

Bu arada bugün üzücü bir haber okudum:
Muş'ta 12. sınıf öğrencisi babasıyla birlikte karne almaya gitmiş, matematik dersinden kırık not alınca babası öğretmenini darp etmiş.. Kendinize dikkat edin muallimler..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 27 Oca 2013, 01:00

Eskiden babam öğretmenlere eti sizin kemiği benim hocam ..... calışmazsa kafasını kırın şeklinde bir tavır takınırdı ama artık hayat cok daha pahalı ve işler değişti ilkokullara bile çuvalla para ödeniyor ve gecmişin eti senin kemiği benim öğrencileri bugunun velileri oldu daha bilinçliler kimse çuvalla para verdiği okulda kötü not görmek kötü muamele görmek istemiyor ki hak veriyorumda sonucta universitesinden lisesine hatta yuvasına kadar ticarethaneden farkı yok okulların.Bu dediğime devlet okulları dahil değil tabiki.Doktoru öğretmeni darp etmek olağan birşey oldu yazıklar olsun ne denilirki.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mlm » 27 Oca 2013, 01:10

Beyler teşekkürler :) :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 27 Oca 2013, 01:33

Baran herhangi bir ideolojiye yaslanarak söylemiyorum bunu ama eğitimin ve sağlığın paralı olanına pek sıcak bak(a)mıyorum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 27 Oca 2013, 01:35

Sağlıkta eğitimde malesef parayla birebir doğru orantılı.Ben devlet okulundada okudum devlet hastanesinede gittim özel hastaneyede özel okulada...Eğitimde malesef uçurum var gördüğüm kadarıyla.Saglık sektörünü söylemeye bile gerek yok.Keşke devlet bünyesindeki okul ve hastaneler yeterli olsada özele gerek kalmasa...
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj asymptote » 27 Oca 2013, 01:43

Bu başlıbaşına bir tartışma konusu ve bu başlığa da uygun değil, o yüzden sadece özet geçeyim ve fikrimi beyan edeyim:
Eğitim ve sağlık gibi kamu hizmetlerinin devlet eliyle gayet güzel yapıldığı ve başarılı olduğu örnekler var. Devlet bu işi standardını düşürmeden çok kaliteli bir şekilde yapabilir. Örneğin bizdeki Fen Liseleri buna güzel bir örnek. Tamam belki kalbur üstü öğrencileri sınavla topluyorlar ve başarı yüzdeleri bu yüzden çok yukarılarda ancak bu kurumlarda verilen eğitim kalitesini kimse tartışamaz.. Almanya'daki gibi Hauptschule, Realschule ve Gymnasium ayrımı bizde de olmalı ve en azından Gymnasium sınıfına giren okullarımızda öğrencileri akademiye hazırlayan gerçek eğitimler verilmeli diye düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 27 Oca 2013, 01:51

Bir öğrencinin sadece bilgiyle dolu olması onu donanımlı biri yapmaz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 27 Oca 2013, 02:03

Drk yazdı:Bir öğrencinin sadece bilgiyle dolu olması onu donanımlı biri yapmaz.

Kesinlikle.. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners