TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj ZubFB » 22 Oca 2013, 15:34

o deil de ben anlamad覺m bu saat al覺nd覺 m覺 al覺nmad覺 m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
ZubFB

Ya: 53
Kay覺t: 31 Tem 2012, 12:10

Mesaj uzbey33 » 22 Oca 2013, 16:21

B襤M'deki osmanolu s羹tl羹 tatl覺lar ger癟ekten fiyat覺na g繹re 癟ok iyi, sebebiyse kahramanmara'覺n en iyi dondurma 羹reticisi olan yaar taraf覺ndan 羹retilmesi. yani s羹tl羹 tatl覺lar覺 mado'lardan ald覺覺m覺zla ayn覺. :thumbup:

steinhart ve rolex'in fiyat performans k覺yaslamas覺 i癟in ise arkadalar覺n dedii gibi biri toyota 繹b羹r羹 ise mercedes, yaln覺z fiyatlar覺n覺 oranlad覺覺m覺zda birine 繹denen tutar toyota tutar覺 iken dierine 繹denen mercedes tutar覺 deil, bentley tutar覺. :thumbup:
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullan覺c覺 avatar覺
uzbey33

Ya: 45
Kay覺t: 05 ub 2010, 19:18

Mesaj Archimed » 22 Oca 2013, 16:38

襤nci Pastanesi'nin overrated bir yer olduuna kat覺l覺yorum. Adamlar nostalji yaat覺yoruz aya覺na y覺llarca 1 kuru masraf etmeden 5 TL'ye profiterol, 1,5 TL'ye de limonata sat覺yorlard覺. B繹yle yerlerde olmas覺 gereken g羹lery羹z s覺f覺rd覺. Zaten bildiim kadar覺yla u anki iletmecisinin kurucusu ile bir ilgisi yoktu. 繹kmek 羹zere olan binan覺n tadilat yap覺lmas覺 i癟in yaanan tantana bence bounayd覺. Zaten kimse 襤nci Pastanesi'ni sonsuza kadar kapatmad覺. Oras覺 繹zel bir kurulu olduu i癟in iletmecisi d羹kkan覺n覺 baka yere ta覺y覺p faaliyetine devam ettirmeyi de s羹rd羹rebilirdi. Nitekim ge癟enlerde bir gazetede okuduum kadar覺yla 襤nci Pastanesi Mis Sokak'ta faaliyete ge癟ecekmi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj razz » 22 Oca 2013, 18:19

Baz覺 mekanlar覺 verdikleri hizmet veya sunduklar覺 羹r羹n ile deelendirmek yeterli olmayabilir..
襤nci Pastanesi'nin profiterol羹 d羹nyan覺n en iyisi olmayabilir ( ki ben 癟ok severdim... ) lakin " Beyolu'na gidip 襤nci'de profiter繹l yemek " eklinde bir mizanseni 1,75 TL.'lik s羹permarket profiterol羹n羹 almakla ayn覺 tutmak da bana g繹re en az Steinhart VS Rolex kadar l羹zumsuz ve abs羹rd bir mukayesenin sonucu olabilir..

Hatta bir de 繹rnekle a癟覺klamya 癟al覺ay覺m;

Resim

VS

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj mucadeleci » 22 Oca 2013, 18:20

Archimed yazd覺:襤nci Pastanesi'nin overrated bir yer olduuna kat覺l覺yorum. Adamlar nostalji yaat覺yoruz aya覺na y覺llarca 1 kuru masraf etmeden 5 TL'ye profiterol, 1,5 TL'ye de limonata sat覺yorlard覺. B繹yle yerlerde olmas覺 gereken g羹lery羹z s覺f覺rd覺. Zaten bildiim kadar覺yla u anki iletmecisinin kurucusu ile bir ilgisi yoktu. 繹kmek 羹zere olan binan覺n tadilat yap覺lmas覺 i癟in yaanan tantana bence bounayd覺. Zaten kimse 襤nci Pastanesi'ni sonsuza kadar kapatmad覺. Oras覺 繹zel bir kurulu olduu i癟in iletmecisi d羹kkan覺n覺 baka yere ta覺y覺p faaliyetine devam ettirmeyi de s羹rd羹rebilirdi. Nitekim ge癟enlerde bir gazetede okuduum kadar覺yla 襤nci Pastanesi Mis Sokak'ta faaliyete ge癟ecekmi.

+1, profiterol 羹 en mehur ve en lezzetsiz yer bence inci, ama pr羹zyen isminde basit ve 癟ok sevdiim bir tatl覺s覺 (tatl覺 poa癟a diyebiliriz) var, i癟inde badem ezmesi ve 羹zerinde k覺zarm覺 toz eker :) her urad覺覺mda yer'd'im...
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj herofb » 22 Oca 2013, 18:38

fsinan yazd覺:
Tatl覺 ve yiyecek konusunda evrensel konular vard覺r, Gurmeler bu sebeple var, deerlendirmeler yapar. Bu konular覺n bir referans覺 var.

Ben bu konuda kiisel zevkimi dile getirmiyorum, yap覺l覺覺 a癟覺s覺ndan kalitesiz bir profiterol.

襤 襤nci olunca gurme'ler ve evrensel konular dikkate al覺n覺yor ama i Rolex olunca t羹m evrensel konulara ve bu iin Gurme'lerine g繹re (bknz: Fatih Altayl覺 Patek Phillipe CEO'su r繹p繹rtaj覺) g繹re en baar覺l覺 olan markay覺 kiisel g繹r羹lerimize g繹re yerden yere vuruyoruz.

u ana kadar 7.000 mesaj覺mda kimsenin yediine , i癟tiine , zevkine dandik demedim , benimkine de denmesinden holanm覺yorum size g繹re dandik olabilir ama kapanana kadar ben her 襤stanbul'a geldiimde koa koa gider bir inite bir d繹n羹te yerdim hatta irketin 繹f繹r羹 beni havaalan覺ndan almaya gelirken paket sipari ederdim

kalitesizdir ama michelin y覺ld覺zl覺 restaurant'tan 癟覺k覺p t羹k羹r羹k k繹fte , kokere癟 hatta aras覺 sal癟al覺 sokak tostu yemiliimde vard覺r , 繹zetle ne ucuzdan utan覺r覺m ne de pop羹ler ya da pahal覺 olana laf sokar覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Thevenin » 22 Oca 2013, 18:44

Baran, Tolga rica ederim :champ:

RazZ ornek icin tesekkur ederim :D Bu arada bastaki eko-paket 3in1 Nescafe'nin yerine her tur kahveyi koyabilirim sahsen, rakip birebir altindaki caf癡 mocha olunca :geek: Munis yapilmis bir Turk kahvesini cok az kahveye degismekle beraber, eger omrumun geri kalanini tek bir cesit kahveyle gecirmem gerekse idi secimim hem cesit hem de lokal olarak buradaki olurdu, adeta best around :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Baran » 22 Oca 2013, 18:58

Fsinan aka yap覺yor sizde ciddiye al覺yorsunuz yahu bugun gidip yalana yalana Rolex magazas覺n覺n vitrinine bak覺yordu yakalad覺m :lol: Abi sen en son 繹lm羹t羹n yinemi dirildin dedim vaay Baran覺m g繹rmezden gelin beni idare edin forumdada bunlar覺 yazarsan bacaklar覺n覺 k覺rar覺m dedi yalansa yalan desin :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Mtn, onurkoseoglu ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners