Thevenin yazd覺:Rolex Submariner icin ise durum cok farkli diye dusunuyorum. Bizatihi Diver Benchmark olmasi haricinde, bulundugu fiyat seviyesinde ve hatta bu fiyat etrafinda bir cercevedeki saatler icerisinde, II. Dunya Savasi'ndan once kurulmus herhangi bir markaya ait, degerini bu denli hak eden baska bir Isvicre saati bulmak guc.
Eger bu fiyat seviyesi bir kritere gore yuksek ise de, bu Isvicre saat endustrisinin tumu icin gecerli. Bu kadar basit, bu kadar para-cokomel
fsinan yazd覺:Bu bal覺ktaki 繹neriler vs falan ge癟iyorum, ancak, unu g繹rd羹m ki, kardeimiz bilgisiz ekilde can havliyle bal覺k att覺覺 konuda baya bir h覺rpalanm覺. Ama normal kar覺l覺yorum![]()
Neyse ben orada deilim, as覺l meselem 襤nci Profiterol.
Kapanmadan 2 hafta 繹nce gittim. Ben profiterol羹 癟ok severim ve hastay覺m. unu belirteyim B襤M'de sat覺lan Osmanl覺 marka 1.75TL'lik profiterol ondan 100 kat daha lezzetli.
Hamuru ve i癟indeki kremas覺 fena deil ama kakaolu k覺sm覺nda kakao lezzeti s覺f覺r, san覺yorum 癟ok miktarda niasta, kavrulmu un (renklendirme i癟in) ve nebati ya mamul羹..Merakl覺 olduumdan anlar覺m ufaktan.
Ay覺pt覺r s繹ylemesi ben evde de yapt覺m bunu, yurtd覺覺nda da 癟ok deiik yerlerde yedim. Adam kendine g繹re dandik bir form羹l羹 allay覺p pullam覺, millete beendirmi, helal olsun.
Baz覺 eyler hep 繹yle deil mi? Asl覺nda temelde 癟ok 繹zel bir numaras覺 yok, bir hype yarat覺rs覺n, kulaktan kulaa vs, yani bir anlamda reklamasyon. Herkes onu konuur, deerinin 癟ok 羹st羹nde bir yere konar. Herkes onu tavsiye eder, neye para 繹dediine bakmadan herkes onu al覺r, efsane olur
herojd11 yazd覺:fsinan yazd覺:Bu bal覺ktaki 繹neriler vs falan ge癟iyorum, ancak, unu g繹rd羹m ki, kardeimiz bilgisiz ekilde can havliyle bal覺k att覺覺 konuda baya bir h覺rpalanm覺. Ama normal kar覺l覺yorum![]()
Neyse ben orada deilim, as覺l meselem 襤nci Profiterol.
Kapanmadan 2 hafta 繹nce gittim. Ben profiterol羹 癟ok severim ve hastay覺m. unu belirteyim B襤M'de sat覺lan Osmanl覺 marka 1.75TL'lik profiterol ondan 100 kat daha lezzetli.
Hamuru ve i癟indeki kremas覺 fena deil ama kakaolu k覺sm覺nda kakao lezzeti s覺f覺r, san覺yorum 癟ok miktarda niasta, kavrulmu un (renklendirme i癟in) ve nebati ya mamul羹..Merakl覺 olduumdan anlar覺m ufaktan.
Ay覺pt覺r s繹ylemesi ben evde de yapt覺m bunu, yurtd覺覺nda da 癟ok deiik yerlerde yedim. Adam kendine g繹re dandik bir form羹l羹 allay覺p pullam覺, millete beendirmi, helal olsun.
Baz覺 eyler hep 繹yle deil mi? Asl覺nda temelde 癟ok 繹zel bir numaras覺 yok, bir hype yarat覺rs覺n, kulaktan kulaa vs, yani bir anlamda reklamasyon. Herkes onu konuur, deerinin 癟ok 羹st羹nde bir yere konar. Herkes onu tavsiye eder, neye para 繹dediine bakmadan herkes onu al覺r, efsane olur
tamamen kiiden kiiye deien zevk meselesinden bahsediyoruz yani isteyen sever isteyen sevmez ayr覺ca birilerinin beenmiyor olmas覺 dandik olduu anlaman覺 da gelmez.
Bu arada konu ile balamam覺z gerekirse B襤M Osmanl覺 Steinhart ise 襤nci Rolex'tir yani her ikisi de lay覺覺ndad覺r...
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 45 misafir
|