TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ynt: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj hydrocon » 12 Ara 2012, 23:45

繹yle eyler s繹ylemeyin t繹be t繹be :)
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Ert » 13 Ara 2012, 03:43

S覺f覺rda dealer diyorum , second hand ne al覺rsan al farketmez . S覺f覺rda bile bile lades demem 3 kuru fazla verip k覺rm覺z覺y覺 al覺r覺m .
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj Thevenin » 22 Oca 2013, 04:41

Thevenin yazd覺:Rolex Submariner icin ise durum cok farkli diye dusunuyorum. Bizatihi Diver Benchmark olmasi haricinde, bulundugu fiyat seviyesinde ve hatta bu fiyat etrafinda bir cercevedeki saatler icerisinde, II. Dunya Savasi'ndan once kurulmus herhangi bir markaya ait, degerini bu denli hak eden baska bir Isvicre saati bulmak guc.

Eger bu fiyat seviyesi bir kritere gore yuksek ise de, bu Isvicre saat endustrisinin tumu icin gecerli. Bu kadar basit, bu kadar para-cokomel :D

Ariel Adams, gectigimiz hafta Forbes dergisinde bu konu ile alakali olarak mukemmel bir yazi yazmis :thumbup: Yazida Rolex'in bulundugu menzilde onemli bir olcut oldugundan soz edilerek, degerin elbette herkes icin oncelikli ve onemli olmadigi; ancak bugun halen en deneyimli koleksiyonerlerin yeni veya eski saatleri Rolex'e kiyas ile olculendirdiginden bahsedilmis.

Using The 'Rolex Submariner Test' When Buying Watches Around $10,000 :arrow: http://onforb.es/XcDz5u
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Baran » 22 Oca 2013, 08:19

Thevenin yaz覺 i癟in teekk羹rler :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj fsinan » 22 Oca 2013, 12:29

Bu bal覺ktaki 繹neriler vs falan ge癟iyorum, ancak, unu g繹rd羹m ki, kardeimiz bilgisiz ekilde can havliyle bal覺k att覺覺 konuda baya bir h覺rpalanm覺. Ama normal kar覺l覺yorum ;)

Neyse ben orada deilim, as覺l meselem 襤nci Profiterol.

Kapanmadan 2 hafta 繹nce gittim. Ben profiterol羹 癟ok severim ve hastay覺m. unu belirteyim B襤M'de sat覺lan Osmanl覺 marka 1.75TL'lik profiterol ondan 100 kat daha lezzetli.

Hamuru ve i癟indeki kremas覺 fena deil ama kakaolu k覺sm覺nda kakao lezzeti s覺f覺r, san覺yorum 癟ok miktarda niasta, kavrulmu un (renklendirme i癟in) ve nebati ya mamul羹..Merakl覺 olduumdan anlar覺m ufaktan.

Ay覺pt覺r s繹ylemesi ben evde de yapt覺m bunu, yurtd覺覺nda da 癟ok deiik yerlerde yedim. Adam kendine g繹re dandik bir form羹l羹 allay覺p pullam覺, millete beendirmi, helal olsun.

Baz覺 eyler hep 繹yle deil mi? Asl覺nda temelde 癟ok 繹zel bir numaras覺 yok, bir hype yarat覺rs覺n, kulaktan kulaa vs, yani bir anlamda reklamasyon. Herkes onu konuur, deerinin 癟ok 羹st羹nde bir yere konar. Herkes onu tavsiye eder, neye para 繹dediine bakmadan herkes onu al覺r, efsane olur :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj Tolgi06 » 22 Oca 2013, 13:04

Yaz覺 i癟in teekk羹rler Thevenin :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj herofb » 22 Oca 2013, 13:17

fsinan yazd覺:Bu bal覺ktaki 繹neriler vs falan ge癟iyorum, ancak, unu g繹rd羹m ki, kardeimiz bilgisiz ekilde can havliyle bal覺k att覺覺 konuda baya bir h覺rpalanm覺. Ama normal kar覺l覺yorum ;)

Kapanmadan 2 hafta 繹nce gittim. Ben profiterol羹 癟ok severim ve hastay覺m. unu belirteyim B襤M'de sat覺lan Osmanl覺 marka 1.75TL'lik profiterol ondan 100 kat daha lezzetli.

Hamuru ve i癟indeki kremas覺 fena deil ama kakaolu k覺sm覺nda kakao lezzeti s覺f覺r, san覺yorum 癟ok miktarda niasta, kavrulmu un (renklendirme i癟in) ve nebati ya mamul羹..Merakl覺 olduumdan anlar覺m ufaktan.

Ay覺pt覺r s繹ylemesi ben evde de yapt覺m bunu, yurtd覺覺nda da 癟ok deiik yerlerde yedim. Adam kendine g繹re dandik bir form羹l羹 allay覺p pullam覺, millete beendirmi, helal olsun.

Baz覺 eyler hep 繹yle deil mi? Asl覺nda temelde 癟ok 繹zel bir numaras覺 yok, bir hype yarat覺rs覺n, kulaktan kulaa vs, yani bir anlamda reklamasyon. Herkes onu konuur, deerinin 癟ok 羹st羹nde bir yere konar. Herkes onu tavsiye eder, neye para 繹dediine bakmadan herkes onu al覺r, efsane olur :lol:

tamamen kiiden kiiye deien zevk meselesinden bahsediyoruz yani isteyen sever isteyen sevmez ayr覺ca birilerinin beenmiyor olmas覺 dandik olduu anlaman覺 da gelmez.

Bu arada konu ile balamam覺z gerekirse B襤M Osmanl覺 Steinhart ise 襤nci Rolex'tir yani her ikisi de lay覺覺ndad覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj fsinan » 22 Oca 2013, 15:15

herojd11 yazd覺:
fsinan yazd覺:Bu bal覺ktaki 繹neriler vs falan ge癟iyorum, ancak, unu g繹rd羹m ki, kardeimiz bilgisiz ekilde can havliyle bal覺k att覺覺 konuda baya bir h覺rpalanm覺. Ama normal kar覺l覺yorum ;)

tamamen kiiden kiiye deien zevk meselesinden bahsediyoruz yani isteyen sever isteyen sevmez ayr覺ca birilerinin beenmiyor olmas覺 dandik olduu anlaman覺 da gelmez.

Bu arada konu ile balamam覺z gerekirse B襤M Osmanl覺 Steinhart ise 襤nci Rolex'tir yani her ikisi de lay覺覺ndad覺r...

Tatl覺 ve yiyecek konusunda evrensel konular vard覺r, Gurmeler bu sebeple var, deerlendirmeler yapar. Bu konular覺n bir referans覺 var.

Ben bu konuda kiisel zevkimi dile getirmiyorum, yap覺l覺覺 a癟覺s覺ndan kalitesiz bir profiterol.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners