TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj esenturk » 26 Mar 2022, 09:12

mvurucu yazdı:
dijitaltutku yazdı:Saatin tekeli swatch group bunları millete devamı yok diye en yüksekten satar, birkaç ay sonra %10 sonra %20 sonra %30 indirim yapıp piyasaya doldurur. Gaza gelip de alırsak Ondan sonra lastikçide, boyacıda, köftecide, bağcılar minibüs şöförlerinde kolunda çakma plastik swatch oğlu omegalar görüp eğer kolunuzda varsa pişti olmamak için gömleğini çekiştirenlerden oluruz..

işte kızdığım ve bu forumda asla görmeyi istemediğim bir düşünce yapısı
lastikçi boyacı veya minibüsçü insan değil mi sizin gözünüzde para verip bir saat alma hakkı yok mu?
ya da kolunuzdaki saatin aynısını veya benzerini hatta çakmasını bu insanların kolunda görünce ne oluyor?? statünüz mü sarsılıyor?
Yoksa aslında edinburgh dükü değil de onlar gibi bir insan olduğunuz gerçeği mi tokat gibi çarpıyor yüzünüze??
bu ne küstahlık bu ne aşağılık bir yaklaşım ve seviyesizlik yahu!
boyacı lastikçi köfteci diye insan ayırıp meslek aşağılıyorsun...
Aha reisi yine kızdırdılar [emoji23] sakin ol Başkan aslansın kaplansın sen en iyisini bilirsin, boşver bak şimdi tansiyonun çıkacak otur şöyle bi dinlen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj mvurucu » 26 Mar 2022, 09:27

Hala utanmadan bu tavra devam edebiliyor olmaniz cidden ilginc...
Bir insani ekonomik gucune satin alma kriterlerine gore daha asagi gormrk bunu ustune basa basa tekrarlamak
Komik bir seymis gibi bunu muhabbete meze ermek karakterlerinizi yansitiyor tebrikler...

Cok yanlis yerlerden konuya girip sivadiktan sonra yaaa ben oyle demedim de omega oyle yapmis gibi gorunuyor dedim..
Yaa asgari ucret su kadar da bu adam saate mi para versin diye hala kendinizi komik durumlara dusuruyorsunuz...

Bu tarz yorumlari yazan profil kolunda pahali saat var diye kendini elir sanan ama olmamis olamamis cig insan profilidir...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj manil » 26 Mar 2022, 09:44

Arkadaşlar, AVM'lerden foto felan koyma imkanı var mı, durum nedir görelim. Dünya genelinde bi talep patlaması olmuş.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj danGerfuLL » 26 Mar 2022, 09:51

Asgari ücret şu kadar ve evet adam bu saate o kadar para mı versin?

250 yazıldığı kadar okunması da kolay ama sonuna $ koyunca bizde 3600 TL ye tekabül ediyor. Meslek ayırmakla ilgisi yok gelirle ilgisi var. Bu saat Avrupa'daki, Japonya'daki, Avustralya'daki ve Amerika'daki her gelir grubunun alabileceği bir saat ve Türkiye için bu durum geçerli değil.

Belli başlı ülkelerde herkese hitap ederken bizde alt gelir grubuna hitap edemiyor. O onu alamasın mı, bu bunu alamasın mı, bana ne kim ne isterse alsın. Ama dışarıdaki ekonomik durumun da bir idrakina varın.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj esenturk » 26 Mar 2022, 10:15

mvurucu yazdı:Hala utanmadan bu tavra devam edebiliyor olmaniz cidden ilginc...
Bir insani ekonomik gucune satin alma kriterlerine gore daha asagi gormrk bunu ustune basa basa tekrarlamak
Komik bir seymis gibi bunu muhabbete meze ermek karakterlerinizi yansitiyor tebrikler...

Cok yanlis yerlerden konuya girip sivadiktan sonra yaaa ben oyle demedim de omega oyle yapmis gibi gorunuyor dedim..
Yaa asgari ucret su kadar da bu adam saate mi para versin diye hala kendinizi komik durumlara dusuruyorsunuz...

Bu tarz yorumlari yazan profil kolunda pahali saat var diye kendini elir sanan ama olmamis olamamis cig insan profilidir...
Valla benim kurduğum cümleyi aslında doğru olarak anlayan birçok kişi var. Diğer konuda da belirttiğim gibi yanlış anlıyor olmanız benim sıvamamı değil sizin ya anlama probleminiz olduğunu ya da fakirlikle ilgili bi kuyruk acınız olduğunu gösteriyor.

Öte yandan bence bu gocunma ya da kuyruk acısı ya da anlama probleminiz varken bence karakter analizi yapmaya kalkışmayın zira yetmez ;)

Açıkçası kolunda şu kadarlık saat var diye kendini elit sanan fikrini de ilk sizden duyuyorum. Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye.

Konu utanma konusu ise varsın ben utanmaz olayım. Ama umarım sizin biraz utanmanız vardır ve konuyu daha fazla uzatmazsınız.

Dediğim gibi bu cümle ile ilgili bir kuyruk acınız veya anlama ile ilgili problemleriniz olabilir asla yadırgamam. Tıp çok ilerledi şimdi buna cevap vereceğim diye konuyu uzatmaya harcayacağınız zamanı tedavi yöntemleri araştırmaya harcayabilirsiniz.

Ben forumdaki diğer “değerli” arkadaşları daha fazla rahatsız etmemek adına konuyu uzatmayacağım. Takdir sizin.

Mutlu haftasonları.

Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj Kakashi » 26 Mar 2022, 10:23

mvurucu yazdı:Hala utanmadan bu tavra devam edebiliyor olmaniz cidden ilginc...

Aynen katılıyorum ve hayretle izliyorum. Üzülüyorum da ama yapacak birşey yok, engel listesine atıp geçiyorum.
Kullanıcı avatarı
Kakashi

Mesaj Umutunal » 26 Mar 2022, 10:35

Akasyada son durum diye paylaşmış abt saat

Resim

@ugurla.kirksaat
Kullanıcı avatarı
Umutunal

Mesaj Verazox » 26 Mar 2022, 10:52

74 saat gelmiş toplamda. Moon ve Mercury modelleri bitmiş durumda şuan
Kullanıcı avatarı
Verazox

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hellhound, Majestic-12 [Bot], ringrang ve 258 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners