Çok güzelmiş ama temada ağır tahrik var..ozgtegin yazdı:Malum saat fiyatları arttığından ve eşim bu kadar saat almama oyuncak meraklısı çocuk muamelesi yaptığından bu aralar alıma mola verdim. Bendeki dondurması elinden alınmış çocuk halini anlayan eşim bu duvar kağıdını benim için düşünmüş [emoji16][emoji48] Bu krizde duvar kağıdıyla idare edeceğiz sanırım.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
asuspc yazdı:Ufkynl yazdı:Bu başlık sanki biraz amacından çıktı gibi. Forumdaki ilişkileri ile olması gereken fiyattan ucuz alıp üzerine fazlaca kar koyup satanlar eleştiriliyordu en son ben de katılıyordum:) şimdi olay saatler pahalı kime çatsak da sinirimizi çıkartsak a dönmüş:)
Maliyet artarsa fiyat da artar. Ülkede %40 enflasyon var. 2 ay önce haftada 50 liralık yakıt yetiyordu. (Ben hep 50 liralık aldığım için espirileri burada) artik 100 tl alıyorum.
Büyük resmi gorelim arkadaşlar bunlar hep tramp yüzünden:)
Kimin kaça alıp kime kaça sattığına bakmam .Emsal olarak sonraki satışlar için başka satıcı değerini artırır alıcı için ödeyeceği para artar.Burda alıcı satıcı gerçek reel fiyat konusunda anlaşırsa sorun yok.
Amaaaaaaa , örneğin biri satışa çıkardı diğeride durumum iyi değil öğrenciyim vs vs diyerek karşı kişinin iyiniyetini kullanarak alıp yüksek fiyata satmaya kalkarsa ben bozulurum.Ticaret yapan varsa ayrıki forumda buna izin yok.
Başka bir forumda bir arkadaş benden bir ürünü satmayı düşünmediğim halde istedi ve bende aldığım fiyata verebilirim dedim.Öğrenciyim abey diyerek nağme yaptı ben de canın sağolsun öğrenciysen yaparız birşeyler dedim.5'de 1 fiyatına bir bir başka ürünle takas istedi tamam dedim öğrenci adamsın hevesin kursağında kalmasın dedim ve kabul ettim :Bir hafta sonra bedelinden fazlası ile acil ihtiyaçtan diyerek satışa koydu .Dedim ki; öğrenci adam parası bitmiştir veya acil birşey çıkmıştır üstelemedim.Sonra birkaç arkadaşla muhabbet ederken öğrendim ki aynı strateji ile çok şeyler yapmış.Sonra fiyatından fazla bile verse bir ürün vermeyeceğime yemin ettim.
krstarica yazdı:asuspc yazdı:Ufkynl yazdı:Bu başlık sanki biraz amacından çıktı gibi. Forumdaki ilişkileri ile olması gereken fiyattan ucuz alıp üzerine fazlaca kar koyup satanlar eleştiriliyordu en son ben de katılıyordum:) şimdi olay saatler pahalı kime çatsak da sinirimizi çıkartsak a dönmüş:)
Maliyet artarsa fiyat da artar. Ülkede %40 enflasyon var. 2 ay önce haftada 50 liralık yakıt yetiyordu. (Ben hep 50 liralık aldığım için espirileri burada) artik 100 tl alıyorum.
Büyük resmi gorelim arkadaşlar bunlar hep tramp yüzünden:)
Kimin kaça alıp kime kaça sattığına bakmam .Emsal olarak sonraki satışlar için başka satıcı değerini artırır alıcı için ödeyeceği para artar.Burda alıcı satıcı gerçek reel fiyat konusunda anlaşırsa sorun yok.
Amaaaaaaa , örneğin biri satışa çıkardı diğeride durumum iyi değil öğrenciyim vs vs diyerek karşı kişinin iyiniyetini kullanarak alıp yüksek fiyata satmaya kalkarsa ben bozulurum.Ticaret yapan varsa ayrıki forumda buna izin yok.
Başka bir forumda bir arkadaş benden bir ürünü satmayı düşünmediğim halde istedi ve bende aldığım fiyata verebilirim dedim.Öğrenciyim abey diyerek nağme yaptı ben de canın sağolsun öğrenciysen yaparız birşeyler dedim.5'de 1 fiyatına bir bir başka ürünle takas istedi tamam dedim öğrenci adamsın hevesin kursağında kalmasın dedim ve kabul ettim :Bir hafta sonra bedelinden fazlası ile acil ihtiyaçtan diyerek satışa koydu .Dedim ki; öğrenci adam parası bitmiştir veya acil birşey çıkmıştır üstelemedim.Sonra birkaç arkadaşla muhabbet ederken öğrendim ki aynı strateji ile çok şeyler yapmış.Sonra fiyatından fazla bile verse bir ürün vermeyeceğime yemin ettim.
Kesinlikle kime ne tür bir iyilik yapacağımızı kestirmeliyiz. Ederi olmayan insanlara denize at balık bilmesse halik bilir mantığı ile hareket etmemek lazım. İnsaları tanımadan iyilik yapılmaması görüşündeyim.
Bence Tudor yerine ıwc omega panerai bak derimeraylmz yazdı:Selamlar, gelecek hafta Frankfurt a gideceğim. Tudor bb58 almayın düşünüyorum. Görüştüğüm mağaza %11-12 civarı vergi iadesi yapılacağını belirtiyor. 19% olan verginin yarısını ancak veriyorlar. Havalimanında doğrudan vergi hariç satış yapılmıyor mu? Deneyimleyen var mı öneriniz nedir?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 185 misafir
|