TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 00:03

Ayn覺 forumda rolex modelleri ve steinhart modelleri kar覺lat覺r覺lm覺 hatta. Steinhart vs rolex kar覺lat覺r覺lm覺 siz k覺z覺yorsunuz ama bunlar 覺覺g覺nda oldu bu. Yani ben oraya bal覺 kalsam rolex demezdim ama burdaki bilgiler 覺覺g覺nda rolex dedim steinhart覺 en bata soyledim. Okuyun atkadalar ka癟 kere dedim ben bu iki markan覺n bukadar farkl覺 olduunu bilmiyordum diye . Rolexim prestijinden 繹t羹r羹 para yapmad覺覺n覺 fraxx da soylemi yapmay覺n demi. Konuyu okuyun lutfen . Herojd11 rolex konusunda netlik kazand覺m . Bana yard覺mc覺 olucak arkadalar var insallah rolex submariner yada beenirsem milgauss da olabilir bak覺cam. Yaln覺z isim vermicem 2 arkada var ba覺ndan beri yakla覺mlar覺 hi癟 ho deil. 襤yi niyetle yard覺m eden herkese sonsuz teekk羹r rolex kutu a癟覺l覺覺na herkezi beklerim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj Drago » 12 Ara 2012, 00:06

2fast4u yazd覺:Herojd rolex prestij sembolu diyosun ama nedense bu rolexciler hep en ucuzunu bulmanin pesinde:) hani bi ap alani veya corum cu kardesimi danisirken gordun mu hep kutu acilisi hep 300 500:))

Belki de bilin癟alt覺nda hep bir "fazla 繹deme" yap覺ld覺覺 d羹羹ncesimi var acaba ? :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj herofb » 12 Ara 2012, 00:07

ger癟ekten ne istediinizi kefettiyseniz hay覺rl覺 olsun ama sabaha tekrar baa d繹nmekten korkmuyor da deilim
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj vincefb » 12 Ara 2012, 00:08

2fast bakan bir de urdan bakal覺m... 7 den 70 ' e herkesin istedii bir saat markas覺 ki senelerce para biriktirilip bir ekilde ula覺lmaya 癟al覺覺l覺yor ;) AP al覺cak adam bakm覺yor tabi 3-5'e haaa bana g繹re Corum alacak adam m羹him hani ka癟 kiide var o cesaret ;) koskoca forumda 2 tane :)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj 2fast4u » 12 Ara 2012, 00:09

Var sanirim ki steinhart la yirtariz mi sorusu sorulmus ...wus steinhart ta bu baslik acilsa bir tane oy rolex e cikmaz:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj asymptote » 12 Ara 2012, 00:10

herojd11 yazd覺:ger癟ekten ne istediinizi kefettiyseniz hay覺rl覺 olsun ama sabaha tekrar baa d繹nmekten korkmuyor da deilim

:lol:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj hydrocon » 12 Ara 2012, 00:10

herojd11 yazd覺:ger癟ekten ne istediinizi kefettiyseniz hay覺rl覺 olsun ama sabaha tekrar baa d繹nmekten korkmuyor da deilim

:lol: :lol: :lol:
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 00:10

Yok kafamda rolex var sedir in dedii itici g羹c羹 ald覺m sizlerden i tamam yeterki 羹r羹nde anlama sal覺yal覺m iin o k覺sm覺da k覺smet :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners