Yedaself yazdı:mcaglar yazdı:Yedaself yazdı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama Bergeon 7825 veya benzeri bir cımbıza ihtiyacım var. İnternette Horofix gibi alternatiflerden bahsedildiğini gördüm ama malum gümrük mevzuatımız yüzünden yurt dışından alamıyorum. Bu ürünü veya kaliteli bir muadilini yurt içinde temin edebileceğimiz bir yer var mı? Bergeon'un distribütörü Gündoğdu saatmiş, fiyat ve stok için kendilerine mesaj attım ama dönerler mi bilmiyorum.
Merhaba geçenlerde bergeon 6767 f almıştım, doğubankta genç-ay ticaret bir görüşün isterseniz.
Gündoğdu 8000 lira istedi. Açıkçası çok nadir kullanacağım bir alet için bu fiyat biraz fazla görünüyor. Ucuz ürünler için de ilk kullanıda kırılıyor yorumları fazla. Bir de bahsettiğiniz yere mesaj atayım ama farklı bir fiyat istemeyeceklerdir. İki firma da Bergeon sitesinde resmi satıcı olarak görünüyor.
Edit: Daha yüksek bir fiyat istediler. Yurt dışı fiyatının 2 katından fazla tutuyor buradan almak.
Doğrudur fiyat konusunda bilgim yok ben 6767 f den çok memnun kalfım tudor da baya rahat iş gördü