TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kordon Değiştirme Aparatı Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kordon Değiştirme Aparatı Tavsiye

Mesaj mcaglar » 18 Kas 2024, 22:23

Yedaself yazdı:
mcaglar yazdı:
Yedaself yazdı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama Bergeon 7825 veya benzeri bir cımbıza ihtiyacım var. İnternette Horofix gibi alternatiflerden bahsedildiğini gördüm ama malum gümrük mevzuatımız yüzünden yurt dışından alamıyorum. Bu ürünü veya kaliteli bir muadilini yurt içinde temin edebileceğimiz bir yer var mı? Bergeon'un distribütörü Gündoğdu saatmiş, fiyat ve stok için kendilerine mesaj attım ama dönerler mi bilmiyorum.

Merhaba geçenlerde bergeon 6767 f almıştım, doğubankta genç-ay ticaret bir görüşün isterseniz.

Resim

Gündoğdu 8000 lira istedi. Açıkçası çok nadir kullanacağım bir alet için bu fiyat biraz fazla görünüyor. Ucuz ürünler için de ilk kullanıda kırılıyor yorumları fazla. Bir de bahsettiğiniz yere mesaj atayım ama farklı bir fiyat istemeyeceklerdir. İki firma da Bergeon sitesinde resmi satıcı olarak görünüyor.

Edit: Daha yüksek bir fiyat istediler. Yurt dışı fiyatının 2 katından fazla tutuyor buradan almak.

Doğrudur fiyat konusunda bilgim yok ben 6767 f den çok memnun kalfım tudor da baya rahat iş gördü
Kullanıcı avatarı
mcaglar

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners