dijitaltutku yazdı:Saatin tekeli swatch group bunları millete devamı yok diye en yüksekten satar, birkaç ay sonra %10 sonra %20 sonra %30 indirim yapıp piyasaya doldurur. Gaza gelip de alırsak Ondan sonra lastikçide, boyacıda, köftecide, bağcılar minibüs şöförlerinde kolunda çakma plastik swatch oğlu omegalar görüp eğer kolunuzda varsa pişti olmamak için gömleğini çekiştirenlerden oluruz..
Derici yazdı:100 usd ye satamadıkları swatch ı, omega diye 260 usdye satacaklar!
Adamlar uyanık gerçekten.
bazı düzenbaz sahtekarlarda, saf insanları kandıracaklar!
Bu arada, Omega markası yerle bir olmuş durumda.
insatiable yazdı:yazılan yorumları okudum. çok seslilik ve farklı görüşler hakaret boyutuna geçmediği müddetçe her zaman olması gereken bakış açınız ve empati yeteneğinizi uyaran durumlardır.
benim şahsi fikrim, bu tip birlikteliklere pek sıcak bakmadığım yönünde. ve bu birlikteliğin bence amacı "omega saat almaya gücü yetmeyen ama hayranlık duyan kitleleri bir nebze avutma üzerine" kurgulandığı. çokça üzerinde durulup irdelendiği için omega'nın bulunduğu konum ve marka algısı üzerindeki etkileri üstünde zaten görüşler var. omega dedemin kurdugu bir şirket değil. doğrudur yanlıştır orasını düşünecek kişi ben değilim. meraklısı gider alır. beğenmeyen almaz, tasvip etmez.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 242 misafir
|