Bende genel olarak aynı sorunlarda sıkıntılıyım modeller güzel de lug ve meshMtn yazdı:Çok beğendim. Hydroconquest gmt olan modele bakıp gmt iptal edip yeni versiyon çıkarsalar keşke diyordum. Gmtyi iptal edip, çapı küçültüp, saati inceltip fiyatını da nispeten makul tutmuşlar. Gmt ile arasında ciddi fiyat farkı oluşmuş, conquest serisinden bile uygun fiyatlı olmuş o ilginç geldi. Mavi çerçeveli içi siyah kadranlı versiyon bilek fotoğraflarında çok iyi duruyor. Standart siyah hariç tüm renkler hoşuma gitti.
Yalnız mesh bilezikteki sistem akıllıca olsa da mesh parçalı olduğu için beğenemedim maalesef, ayrıca lugların arasındaki boşluğu da ısrarla yapıyorlar, benim hoşuma gitmiyor onun dışında standart bilezik gayet iyi ve kaliteli gözüküyor.
Son olarak; özel model dışındaki kadranlar lake boyalı yazıyor. Gün ışığı kadrana göre avantajları dezavantajları var mıdır? Doygunluk olarak sanki daha iyi, sizlerin yorumu nedir bu konuda?
Lake olarak gün ışığında güzel renk değişimleri olur ama 2 taraflı anti refle saat okumada sıkıntı olmaz .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi