Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel olmuş,hayırlı olsun,parçaları aldığınız yerlerin linkleri paylaşırsanız forumda arkadaşların işine yarayabilir..[emoji106]Lieutenant yazdı:Bu da benim ilk modlamam. Nh 35 mekanizma, black bay kasa ve kadranı, oyster bilezik kullandım. Sonuçtan çok memnunum mekanizma çok güzel çalışıyor
Müsait bir zamanda linkleri paylaşıcağım. Seiko logosunu ayrı yapıştırdım. Logolu kadranlardaki logonun kalitesini beğenmediğim için böyle yapmak istedimvysaknc yazdı:Çok güzel olmuş,hayırlı olsun,parçaları aldığınız yerlerin linkleri paylaşırsanız forumda arkadaşların işine yarayabilir..[emoji106]Lieutenant yazdı:Bu da benim ilk modlamam. Nh 35 mekanizma, black bay kasa ve kadranı, oyster bilezik kullandım. Sonuçtan çok memnunum mekanizma çok güzel çalışıyor
(Birde dikkatimi çekti ilk resimde kadran da Seiko yazmıyor,ama diğer resimler de Seiko yazısı var bu nasıl oldu.)
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumunuz için. Modlamaya başlıyacak olan arkadaşlar varsa bana özelden ulaşabilir.vysaknc yazdı:Çok güzel olmuş,hayırlı olsun,parçaları aldığınız yerlerin linkleri paylaşırsanız forumda arkadaşların işine yarayabilir..[emoji106]Lieutenant yazdı:Bu da benim ilk modlamam. Nh 35 mekanizma, black bay kasa ve kadranı, oyster bilezik kullandım. Sonuçtan çok memnunum mekanizma çok güzel çalışıyor
(Birde dikkatimi çekti ilk resimde kadran da Seiko yazmıyor,ama diğer resimler de Seiko yazısı var bu nasıl oldu.)
Rica ederim, tekrar hayırlı olsun..[emoji2323]Lieutenant yazdı:Çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumunuz için. Modlamaya başlıyacak olan arkadaşlar varsa bana özelden ulaşabilir.vysaknc yazdı:Çok güzel olmuş,hayırlı olsun,parçaları aldığınız yerlerin linkleri paylaşırsanız forumda arkadaşların işine yarayabilir..[emoji106]Lieutenant yazdı:Bu da benim ilk modlamam. Nh 35 mekanizma, black bay kasa ve kadranı, oyster bilezik kullandım. Sonuçtan çok memnunum mekanizma çok güzel çalışıyor
Lieutenant yazdı:Bu da benim ilk modlamam. Nh 35 mekanizma, black bay kasa ve kadranı, oyster bilezik kullandım. Sonuçtan çok memnunum mekanizma çok güzel çalışıyor
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Proscd ve 225 misafir
|