eskiden tag heuerin altına yazarlardı
credor hala kabullenilmemiş gördüğüm kadarıyla
prx yazdı:görkemk yazdı:iyi bari yavaş yavaş grand seikoyu kabullenmeye başlamış insanlar![]()
![]()
eskiden tag heuerin altına yazarlardı
credor hala kabullenilmemiş gördüğüm kadarıyla
Bende bir seiko severim ama grand seikom yok daha,merak ettiğim eta tabanlı saatlerde kurma kolunu terse çevirince güzel bir cırlama sesi geliyor fakat bnm kullandigim seiko otomatiklerde böyle bir ses yok sadece dönüyor,merak ettiğim grand seikoda da böyle mi??
copycat yazdı:Merak ettiğim için soruyorum, kurma kolunu terse çevirince "cırlaması" neden ve ne kadar önemli?
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam.prx yazdı:copycat yazdı:Merak ettiğim için soruyorum, kurma kolunu terse çevirince "cırlaması" neden ve ne kadar önemli?
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya bi sese aşina olma durumu,rahmetli dedelerimin Hislon,cortabert saatleri vardı ve onlar geri cevirdiklerinde otomatik saatlerinden o ses gelirdi,benim dikkatimi çekerdi o yüzden seikolarimda o ses yok eta tabanlı saatlerde özellikle mi yapılıyor diye dusundum o yüzden grand seiko kullananlara sormak istedim.gorkemk teşekkürler geri dönüşünü bekliyorum
kirpi yazdı:Fikir olması açısından iki tane görsel ekliyorum, arada bakıyorum bunlara ulan ne markalar varmış diye
everlast yazdı:kirpi yazdı:Fikir olması açısından iki tane görsel ekliyorum, arada bakıyorum bunlara ulan ne markalar varmış diye
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 167 misafir
|