KorayYil yazdı:Herkese tekrar teşekkür ederim. Garanti kapsamında yapılıyor çok şükür. Üzerimden çok büyük stres kalktı.![]()
![]()
Geçmiş olsun
Omega yakışanı yapmış.
Oris de (Şark saat) bana aynı şekilde yarımcı olmuştu.
Bir daha yaşamamanız dileğiyle
KorayYil yazdı:Herkese tekrar teşekkür ederim. Garanti kapsamında yapılıyor çok şükür. Üzerimden çok büyük stres kalktı.![]()
![]()
ozturkti yazdı:
Bu arada, başıma o olay geldiğinden beri tatile giderken yanıma sadece G-Shock alıyorum
Gecmis olsun, tatsiz bir olayi musteri memnuniyetine cevirmeleri cok guven verici. Guzel gunlerde kullaninKorayYil yazdı:Herkese tekrar teşekkür ederim. Garanti kapsamında yapılıyor çok şükür. Üzerimden çok büyük stres kalktı.![]()
![]()
Bende şimdi gördüm çok şaşırdım benimde çok zoruma giderdi açıkcası ama bu yazınızı görünce yüreğime su serpildi sanki [emoji4] Sevindim bir daha tövbe demişsinizdir artık [emoji4][emoji4]KorayYil yazdı:Herkese tekrar teşekkür ederim. Garanti kapsamında yapılıyor çok şükür. Üzerimden çok büyük stres kalktı.![]()
![]()
![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 141 misafir
|