TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zenith

Mesaj polemik » 04 Ara 2009, 21:38

Bunu biliyorum, epeydir burada.

Bu saati daha çok beğeniyorum, 3.000 Euro idi, fiyat gittikçe düşüyor.

:D

http://www.chrono24.com/tr/search/index ... esults=140
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Egunns » 04 Ara 2009, 21:39

certus bu zenith iyi güzel hoşta, amblemi kapat bu saatin zenith olduğunu anlatamazsın birine ; ki zenith, tasarımlarıyla "zenith" olduğunu düşünürsek,, gayet sıradan bir tasarım, aynı tasarımlı en az 5 marka sayarım
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj nickynick » 04 Ara 2009, 21:54

egunns yazdı:certus bu zenith iyi güzel hoşta, amblemi kapat bu saatin zenith olduğunu anlatamazsın birine ; ki zenith, tasarımlarıyla "zenith" olduğunu düşünürsek,, gayet sıradan bir tasarım, aynı tasarımlı en az 5 marka sayarım

hamsi, çupra, levrek, karagöz, kefal... :lol: :lol:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj polemik » 04 Ara 2009, 22:00

Nicky Nick yazdı:
egunns yazdı:certus bu zenith iyi güzel hoşta, amblemi kapat bu saatin zenith olduğunu anlatamazsın birine ; ki zenith, tasarımlarıyla "zenith" olduğunu düşünürsek,, gayet sıradan bir tasarım, aynı tasarımlı en az 5 marka sayarım

hamsi, çupra, levrek, karagöz, kefal... :lol: :lol:

:D

El Primero candır.

Kimse bilmesin, gerek de yok zaten.

36.000 titreşim ile akıp giden saniyesi yeter.

:)
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj vervito » 04 Ara 2009, 22:09

Egunns, doğru diyorsun benzer kasa kadranlı modeller başka markalarda da var ama inan ki El Primero Grande Class 4002 kalibre bunların arasından bu dizaynlı ilk otomatiklerden. Daha öncesinden kurmalılar vardı Valjoux 7734 gibi makineler. Yani ben şahsen bu kadranlı bir saat gördüğümde onu el primero 4002'ye benzetirim.
vervito

Mesaj Egunns » 05 Ara 2009, 01:13

Hmm anladım, bilmiyordum, ama tasarım konusunda fikrim aynı, bence bu tasarım marka adının altında kalıyor..
Yok Onur yanlış anlaşıldım. Benim kolumdaki saatle hava atmak konusunda hiç mi hiç işim olmaz, öyle olsa gider Rolex alırdım. Rolex'im var diye dolanırdım; bu arada Rolex fanları kızmasın ama çevremdeki Rolex takanlar sadece bu mantıkla Rolex sahibiler..." Ooo adama bak Rolex'i var! Ha Rolex'in çok beğendiğim modeli olursa zamanla sahip olmaya çalışırım ayrı.
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Certus » 05 Ara 2009, 13:51

vervito yazdı:Certus,
benim de şuanda zenith modellerinde beğendiğim modeller tam da resimlerini yüklediklerin, başkası değil, bizzat bu modeller.
bravo :) Sana Zenith Severler Onur Ödülü takdim etmek isterdim böyle bir ödül olsaydı. gönüllerimiz bir. :)

Vervito, hemen Zenith'le irtibata geç bana, bu ödül yerine bir class el primero yollasınlar :king: Ama şaka bir yana evet gönüllerimiz birmiş gerçekten, çünkü zenith diyince bu iki model geliyor aklıma.

@ egunns
bilmiyorum egunns, bir yandan evet benzeyen tasarımlar var muhakkak ama vervito ilk diyosa o zaman zenith'tir özgün olan... Aman zaten alabileceğimiz yok, kim kime benzemiş farketmiyor sanırım belli bir fiyat aralığından sonra. Nasıla her biri ulaşılmaz :devil:
Operari sequitur esse
Certus

Mesaj nickynick » 05 Ara 2009, 14:02

Zenith Class Moonphase Grande Date

Resim

Resim

Resim

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang ve 232 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners