TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 USD Bütçeli Yeni Pilot Saat Önerileri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 500 USD Bütçeli Yeni Pilot Saat Önerileri

Mesaj westernboy » 08 Şub 2021, 20:39

hamilton khaki field mechanical hem bütçenize tam uygun hemde ikonik,tarihi olan bir saat.80 saat güç rezervine sahip olması büyük avantaj öneririm :thumbup:
Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Bir daha dene, bir daha yenil, daha iyi yenil.
Kullanıcı avatarı
westernboy

Mesaj osmndogukann » 08 Şub 2021, 21:06

westernboy yazdı:hamilton khaki field mechanical hem bütçenize tam uygun hemde ikonik,tarihi olan bir saat.80 saat güç rezervine sahip olması büyük avantaj öneririm :thumbup:

https://www.edipsaat.com/hamilton-h69439931

Saat bu mu efendim ?
Kullanıcı avatarı
osmndogukann

Mesaj westernboy » 08 Şub 2021, 21:24

osmndogukann yazdı:
westernboy yazdı:hamilton khaki field mechanical hem bütçenize tam uygun hemde ikonik,tarihi olan bir saat.80 saat güç rezervine sahip olması büyük avantaj öneririm :thumbup:

https://www.edipsaat.com/hamilton-h69439931

Saat bu mu efendim ?

evet hemde şuan indirimde 1 2 ay önce 3.330 tlydi,giriş seviyesi bir isviçre saati için biçilmiş kaftan diyebilirim birde bilekleriniz fazla kalın değilse tam size göre,bir süredir kullanmaktayım çok memnunum field kadranı,sadeliği,mekanizması,tarihi ile beni epey etkilemişti.ayrıca çok fazla sayıda kordonla beraber kullanma şansınız var nerdeyse her nato uyum sağlıyor :thumbup:
Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Bir daha dene, bir daha yenil, daha iyi yenil.
Kullanıcı avatarı
westernboy

Mesaj Oguzhanm » 08 Şub 2021, 22:04

MrPandül yazdı:
Oguzhanm yazdı:
oxygene yazdı:Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi pilot saati bence Laco olur. Daha ucuz yollu alternatif olarak aliexpress'teki San Martin pilot saatleri olabilir.

Yurtdışından alımlarda ödeme yaparken fiyat etiketinden kdv düşülür. Ama yaklaşık aynı kdv tutarını Türkiye'de gümrüğe ödersiniz. Yani sonuç olarak aşağı yukarı sitede yazan etiket fiyatı artı kargo ücretini ödemiş olursunuz. Başka bir masraf çıkmaz.

Kesinlikle katılıyorum. Bu bütçe ile çok güzel bir laco alınır üstüne de para kalır.

https://www.laco.de/en/watches/pilot-wa ... -automatic

Mesela 340euro fiyatı uluslararası satışta 285euro ya düşer. Sizde bu farkı türk gümrüklerine ödersiniz. Ama bu her alımda böyle değildir. Alım yaptıgınız siteye göre değişir. Mesela aliexpresste üstüne vergi ödersiniz.

Bence bu bütçeyi laco gibi tarihsel bağları kuvvetli olan bir marka için kullanın.

bu fiyat düşme olayı nasıl oluyor ben onu tam anlamadım :)

linki açarsanız fiyat etiketinin altında worldwide shipping fiyatı olan 287.71 euro yu görürsünüz. Avrupa dışına satışlarda bu rakam geçerli olur.

Hatta şimdi denedim. Kendi adresimi girince 285.71 + 59.95( fedex kargo)= € 345,66 çıkan rakam bu oldu
Kullanıcı avatarı
Oguzhanm

Mesaj morningstar » 08 Şub 2021, 22:24

Oguzhanm yazdı:
MrPandül yazdı:
Oguzhanm yazdı:
oxygene yazdı:Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi pilot saati bence Laco olur. Daha ucuz yollu alternatif olarak aliexpress'teki San Martin pilot saatleri olabilir.

Yurtdışından alımlarda ödeme yaparken fiyat etiketinden kdv düşülür. Ama yaklaşık aynı kdv tutarını Türkiye'de gümrüğe ödersiniz. Yani sonuç olarak aşağı yukarı sitede yazan etiket fiyatı artı kargo ücretini ödemiş olursunuz. Başka bir masraf çıkmaz.

Kesinlikle katılıyorum. Bu bütçe ile çok güzel bir laco alınır üstüne de para kalır.

https://www.laco.de/en/watches/pilot-wa ... -automatic

Mesela 340euro fiyatı uluslararası satışta 285euro ya düşer. Sizde bu farkı türk gümrüklerine ödersiniz. Ama bu her alımda böyle değildir. Alım yaptıgınız siteye göre değişir. Mesela aliexpresste üstüne vergi ödersiniz.

Bence bu bütçeyi laco gibi tarihsel bağları kuvvetli olan bir marka için kullanın.

bu fiyat düşme olayı nasıl oluyor ben onu tam anlamadım :)

linki açarsanız fiyat etiketinin altında worldwide shipping fiyatı olan 287.71 euro yu görürsünüz. Avrupa dışına satışlarda bu rakam geçerli olur.

Hatta şimdi denedim. Kendi adresimi girince 285.71 + 59.95( fedex kargo)= € 345,66 çıkan rakam bu oldu
Kesinlikle tavsiye edeceğim bir marka Laco
Diğer markalarinda çok güzel pilot modelleri var ancak Laco bu işin ruhuna en yakın markalar arasında
Fedex ile de bir hafta içinde elinizde oluyor gümrük islemleriylede fedex ilgileniyor çıkan gümrük ücretini siz fedex e veriyorsunuz ve iki gün içinde kargo gelmiş oluyor

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj hknmtn » 09 Şub 2021, 23:51

Merhaba. Bu fiyatlara Aristo markasına bakabilirsiniz. Longisland 'da var. Örnek olarak bir model paylaşayım.
https://www.longislandwatch.com/Aristo_ ... /3h114.htm

Bir de yurt içinde n11'de bir mağazadan Louis Erard modellerinde güzel indirimler var.
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/lo ... P459630606

Louis Erard tabi pilot değil ama sizin önerilere açık olduğunuzu düşünerek ilettim. Ne kadar dress watch gibi görünsede ben çok güzel bir everyday watch olacağı düşüncesindeyim. Kaliteli, farklı renkli deri kayışlarla girdiği her ortama uyar bence.
Louis Erard benim de aklımı çeliyor bu fiyata. (:
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj osmndogukann » 12 Şub 2021, 11:26

Resim

Resim

Arkadaşlar bu iki modelde gözüme çarptı bu ikisi hakkında görüşünüz nedir ? Tüm değerli yorumlar için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
osmndogukann

Mesaj mturann » 12 Şub 2021, 11:49

Siyah kadranlı olan güzelmiş
Kullanıcı avatarı
mturann

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ofis ve 235 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners