TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Tissot PRX "Royal Oak"

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Tissot PRX "Royal Oak"

Mesaj DenizKSK » 21 Şub 2021, 18:20

Otomatiğini ben de bekliyorum. Youtube dahil hiç bir yerde tanıtım, inceleme, vs. yok. Günkut'tan alıp kutu açılışı yapan her kimse ilk kişi olacak :)
Açıkcası yarın aramayı düşünüyorum Günkut saati, ona göre bir aksiyon alabilirim :roll:
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj slhgzl » 21 Şub 2021, 18:56

DenizKSK yazdı:Otomatiğini ben de bekliyorum. Youtube dahil hiç bir yerde tanıtım, inceleme, vs. yok. Günkut'tan alıp kutu açılışı yapan her kimse ilk kişi olacak :)
Açıkcası yarın aramayı düşünüyorum Günkut saati, ona göre bir aksiyon alabilirim :roll:

Gelişmeden haberdar ederseniz memnun olurum.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj hknmtn » 21 Şub 2021, 22:59

DenizKSK yazdı:Otomatiğini ben de bekliyorum. Youtube dahil hiç bir yerde tanıtım, inceleme, vs. yok. Günkut'tan alıp kutu açılışı yapan her kimse ilk kişi olacak :)

Hocam beğendiyseniz kaçırmayın derim. Ben fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum. Forumdan birinin almasını isterim.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj DenizKSK » 22 Şub 2021, 09:32

@slhgzl elbette, aktaracağım bilgileri buraya da. :thumbup:

@hknmtn açıkcası quartz olan bile 3k bandından işlem görürken bu benim de dikkatimi çekti, beğendim.
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj DenizKSK » 22 Şub 2021, 11:34

Bugün saat 11:25 gibi aradım Günkut saat'i, gayet kibar ve işin tekniğine hakim, işinin ehli bir beyefendi ile görüşme yaptım. Kendisi sağolsun açıkladı ilan ile ilgili detayları, saatin Basel gümrük çıkış yüklemesi için 01/05/2021 tarihinin göründüğünü ve tüm kanallara dağıtımının bu tarih itibariyle olacağını iletti.
Tahmini olarak varışı, gümrük işlemleri, çıkışı, vs. ile Mayıs ortasından itibaren satışa hazır olacağını belirtti.
Bilgilerinize, :champ:
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj slhgzl » 22 Şub 2021, 11:38

Bilgi için teşekkürler.Benim anlamadığım mayıs ayında gelecek saati şu an sitelerinde nasıl satıyorlar.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj Althor » 22 Şub 2021, 11:45

slhgzl yazdı:Bilgi için teşekkürler.Benim anlamadığım mayıs ayında gelecek saati şu an sitelerinde nasıl satıyorlar.
Sitede saat için sekme hazırlanırken yanlışlıkla erişime açılmıştır diye düşünüyordum ben. Zira daha tissot'un sitesinde yokken bir yetkili satıcıda olması enteresan. Saati ben de çok beğendim bu arada, tek aklıma takılan saatin kalınlığı. Umarım ince tutabilmişlerdir otomatik mekanizma ile.

Bir de sanırım saatin çelik bileziği quick release pimler bulunduruyormuş, herhalde saate uyumlu rubber veya deri kayışlar da gelecek ki böyle bir şeye gerek duymuşlar. Bir entegre bilezikte alternatifler yoksa bu çok gereksiz bir özellik olur.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj samuray » 24 Şub 2021, 19:18

Resim

Resim

Yabancı forumdada paylaşmıştım, şöyle söylemek isterim. Çıktıgı gün aldım. Quartz olmalı bu saat çünkü 70lerin sonu ve 80lerin başında ilk nesil çıkmıştı ve o dönemin belirleyici saat mekanizması quartdı. Bu yüzden otomatiği beklmedim.

Ayrıca Bir rolex sahibiyim ve bu saati aldıgımdan beri Rolexi takmadım. İnanılmaz bir saat, abartmak istemiyorum ama 2021 yılının en iyi saati diyebilirim. Böyle bir kasa ve bilezik işçiliği yok.

Hep oyster quartzım olsun isterdim ama bu ondanda güzel bence bilhassa beyaz kadran çok çok iyi duruyor. Herkese tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
samuray

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: lorenzoox, schwager ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners