Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Aikon ve Aquis arasinda kalip muhtemelen Aikon derdim ben de. Zira diver saatim var. Normalde gofret kadran sevmem, Seiko Samurai modellerinden gofret kadran olanlar hic hosuma gitmez, Aikon bir baska benim icin.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diver bir saat yok ise aquis, biraz sportif fakat biraz da ağır başlı olsun denirse hydo, casual, smart casual giyim için aikon. Fakat aikon bence çabuk sıkılınacak bir model.
Üçü farklı saatler. Ben Onis’i kaba buluyorum ve bu fikrim sanırım değişmeyecek. Tarzları farklı olduğundan öneri yapamıyorum. Ancak Longines hariç diğerlerinde gönlünüzce bilezik-kayış değişikliği yapamayacağınıza dikkat çekmek istedim. Saatlerinize farklı kayışlar takmayı seviyorsanız bu noktaya dikkat edin. Kişisel olarak benim gözüm ML Aikon’u beğeniyor.