Daha karmaşık kadranlı, krono saatleri seviyorsanız Swiss military Hanowa markasına bakabilirsiniz.hb8 yazdı:1000 tl altı öneriniz ne olur?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha karmaşık kadranlı, krono saatleri seviyorsanız Swiss military Hanowa markasına bakabilirsiniz.hb8 yazdı:1000 tl altı öneriniz ne olur?
Visodate quartza simdi baktım saat gayet güzel ama bir nokta bana saçma geliyor.hb8 yazdı:
Ben de beğeniyorum bunu. Bir de visodate Quartz var o da güzel ama bunlar 1000 altı bulunur mu ?
copycat yazdı:Visodate quartza simdi baktım saat gayet güzel ama bir nokta bana saçma geliyor.hb8 yazdı:
Ben de beğeniyorum bunu. Bir de visodate Quartz var o da güzel ama bunlar 1000 altı bulunur mu ?
Otomatik saatlerde gün penceresi sıkıntı. Çünkü saat yattığında her seferinde yeniden hem günü, hem tarihi ayarlamak gerekiyor. Oysa quartz saatte böyle bir sıkıntı yok. Zaten quartz saat çok sade şekilde işlediğinden gün penceresi bana göre quartz saatlere yakışıyor. Tissot tutmuş visodate otomatiğe gün penceresi koymuş, quartza sadece tarih. Tam tersi olmalıydı diye düşünüyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hb8 yazdı:1000 tl altı öneriniz ne olur?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], yaman20 ve 129 misafir
|