Ayrıca ilk saatim değil ve koleksiyonumda Rolex Deepsea,Rolex Submariner no date,Rolex Explorer 1 ( şu an bunu aktif olarak kullanıyorum) Rolex Submariner Date,Rolex Yacht Master 2 two tone gold) Yat sporlarına,Sörf vb şeylere ilgim olduğu ve hobi olarak yaptığım için Explorer 1 den önce en çok kullandığım saatler Deepsea ve Submerinerdı bu iki saatte kolumda gerçekten güzel duruyordu ne giyersem giyim hep tamamlıyorlardı ayrıca çok dayanıklı ve ekstrem koşullara oldukça elverişli saatler.Bu saatler içinde neredeyse hiç kullanmadığım saatim yacht master 2 sebebi ise altın saatleri genel olarak sevmiyorum ve benim yaşıma zaten uygun değil (hediye olarak geldi bana) Saat almamdaki temel amaç ise saat sevgisi (Rolex sevgisi diyelim ona

) Genel olarak Explorer 2,milgauss ve Datejust 2 yi seviyorum ve bütçeme uygun olduğu için tercih ediceğim. Umarım bu daha açıklayıcı ve bilgilendirici olmuştur Xhantos ve diğer arkadaşlar için daha önce detaylı bu şekilde yazmadığım için kusura bakmayın.Ayrıca ilerleyen zamanlarda Sky Dweller düşünüyorum ve görüşleriniz için çok teşşekür ederim
Eğer şimdi uyuyakalırsan rüya göreceksin. Eğer şimdi çalışırsan rüyanı yaşayacaksın.