Paket açılıyormuki pttde açılıyorsa fatura olmalı içinde açılımıyorsa neye göre tespit yapılacak, geri gidebilir demişsiniz parasını ödediğim ürünü nasıl geri yolluyabiliyorlar, birde görevli ısrarla bu paket size gelmez siz gelip alacaksınız dedibraveagle72 yazdı:Naimnaci yazdı:Bugün gittim başakşehir pttye dün gelmiş henüz ambardan çıkmamış biz size haber vereceğiz yada takip edin dediler, adrese gelmezmi dedim gümrüğe takılan kargo adrese gelmez siz gelip alacaksınız dediler, firmanın bana yolladığı fatura mailinin çıktısını aldım kutu içinde fatura varmı bilmiyorum
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Gümrüğe takılan" diye belirtilmiş. Gümrüğe giren ve çıkan denmemiş aklınız karışmasın.Gümrüğe takılan ve geri giden ürünler olabildiği gibi değer tespiti yapılamayan ve gümrüğe takılan ürünler de var. Saatinizin değer tespiti yapılabilirse ürün elinize ulaştırılır, gelen postacınıza vergi+gümrük sunum bedeli ödenerek alınabilir. şayet değeri tespit edilemezse sizi gümrüğe çağırırlar. Aldığınız fiyatı ispat eder, ödemelerinizi yapıp saatinize kavuşursunuz.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi