TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neden Forumda Üyelere Ait Saat Marka Çeşitliği Yok?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Neden Forumda Üyelere Ait Saat Marka Çeşitliği Yok?

Mesaj Clk » 04 Haz 2010, 13:10

Kimi kisilerde bu paylasim olayini bir gösteris olarak görüyor. O yüzden sahip olduklarini ortaya koymaktan cekiniyorlar.

Benim anlamadigim, burada yapilan paylasimlar gösteris ise ki bu diger bir anlamda görgüsüzlüge giriyor o zaman dünya forumlari sadece görgüsüzler ve gösteris meraklilari ile dolu :)

Herkesin görüsüne saygim olmak ile beraber bu ülkede artik bazi tabularin yikilmasina taraftar oldugumu da belirtmeliyim.

P.S. Hava güzel, bol günes, mükemmel bir gün. Golf beni bekler :) Daha fazla forum ile ilgilenemeyecegim....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 04 Haz 2010, 15:01

bende salona gidiyim biraz agirlik basiyim sonra buhar filan oyle geciyor gunler.....:)orisim yanimda olduktan sonra dunya viz::))))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 04 Haz 2010, 15:07

Ya bir de dalmaya giden varsa su saati veriyim de bide derinlere koyun kendine gelsin ....ferrariye tup taktirmaya benzedi .....saat kizardi hararet yapti yaw devamli su dokuyorum duracak yoksa:))))))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 04 Haz 2010, 18:06

2fast4u, bence Oris ile temasa gecip senin icin özel bir saat isteyelim. Mesela Dogan görünümlü sahin hesabi bir diver görünümlü agir is saati :) Böylelikle hararet probleminin önüne gecmis olursun :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Modern60 » 04 Haz 2010, 19:23

Merhaba razz. Şüphe yoktur ki her kes ilk el saat almak ister. Ama benim kullandığım saatlerim zaten kolumda. Meraklı bulabileceğimi düşünüp bir kaç tane fazla Temption aldım. Yani bu foruma koyduklarım ve iki tane daha hiç kullanılmamış 0 saatler. Hatta, üretim aşamalarında bile orada bulundum. Son kontrollerini ben yaptım. Temption ile arkadaş gibi olduğum için bu şansım pldu. Şimdi okudum ve caplama gereği duydum. Bu arada sevgili clk, ben kızmadım, sadece başka markalar yavaş yavaş da olsa bence forumda yer alabilir ve şans bulabilir. Çünkü bir çok özel üretim saat gterçekten koleksiyonerler için fiırsattır.Zenton bunlardan. Nomos bir başkası. Hanhardt vs. Çeşitlilik, forumda bilgi toplamak isteyeceklerin de kılavuzu olacaktır. Ayrıca aramızda sıradışı olmak isteyenler de vardır.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 04 Haz 2010, 19:32

Seni biraz kizdirayim Modern60 :) Madem elinde o kadar temption var, neden bir iki resim ile suraya bir baslik acip tanitimini yapmiyorsun ki? Temption'in iyi bir marka oldugunu ve Alman alternatif marka marketinde yüksek sayida alici buldugunu da gayet iyi biliyorum. Ama bana sorarsan, özellikle senin bu markaya öncülük edip, belkide markanin adini bile hic duymamis arkadaslara bu bilgileri iletmen hepimiz acisindan cok önemli.

Seninde bizler gibi gözlemledigin sey sudur ki, forumda alternatif markalara susamislik var. Insanlar sadece Rolex, Omega, Oris konusmaktan bikacak yakinda :) Yeni soluk senin elinde ve bizler ile paylasmiyorsun :)

Kesin kizdin bana ben biliyorum :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Modern60 » 04 Haz 2010, 19:47

Temption'u hazırlıyorum. Oldukça içerikli bir tanıtım yapacağım. Fotoğraflarla destekleyince güzel olacak. Başka markalara da bakıyorum. Bildiğim ve inandıklarımı size tanıtmaya çalışacağım clk.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Frax » 05 Haz 2010, 14:54

Bülent abi sen de aş şu kalıpları artık forum sayesinde :)
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners