Bence batman kıyafetlere çok daha uyumlu olur diğerinde altın rengi pek uyumlu olmaz gibi geliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bencede bu yoruma +1.Ankthas yazdı:two tone olacaksa root beer olsun bence de. Onun dışında BLNR ya da düz siyah GMT master [emoji106]
debra yazdı:Tabii ki two tone çünkü kadınım [emoji16]
hahahahah kadın olmak kötü mü ne var bak ben koca koca diverlar takıyorum kimse erkek demiyor [emoji1][emoji1]Umutt yazdı:debra yazdı:Tabii ki two tone çünkü kadınım [emoji16]
Debra, paylaşım için teşekkürler ama benim açımdan çok teşvik edici olmadı bu yorumHatta Batman a yaradı diyebilirim
gelsin de vereyim ağzının payını çok severim öyle had bildirmeleriMaradona yazdı:Geçenlerde, toplu taşıma aracında eşim bir kadınla tartışırken, kadın eşime "erkekleşme" demiş, eşim de o an ne diyeceğini şaşırmış, kalakalmış öylece... Çok gülmüştüm... O kadın bir gün size de denk gelebilir @debra...
debra yazdı:hahahahah kadın olmak kötü mü ne var bak ben koca koca diverlar takıyorum kimse erkek demiyor [emoji1][emoji1]Umutt yazdı:debra yazdı:Tabii ki two tone çünkü kadınım [emoji16]
Debra, paylaşım için teşekkürler ama benim açımdan çok teşvik edici olmadı bu yorumHatta Batman a yaradı diyebilirim
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Anpilfan ve 90 misafir
|