TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 116713LN two tone vs Rolex 116710 blnr Batman

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 116713LN two tone vs Rolex 116710 blnr Batman

Mesaj omrfrka » 03 Ağu 2018, 17:18

Bence batman kıyafetlere çok daha uyumlu olur diğerinde altın rengi pek uyumlu olmaz gibi geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
omrfrka

Mesaj MertYe » 03 Ağu 2018, 21:44

Ankthas yazdı:two tone olacaksa root beer olsun bence de. Onun dışında BLNR ya da düz siyah GMT master [emoji106]
Bencede bu yoruma +1.

Biraz görsel destek vereyim. Batman'in tek fotoğrafını bulamadım malesef.ResimResimResimResimResim

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Umutt » 04 Ağu 2018, 15:45

debra yazdı:Tabii ki two tone çünkü kadınım [emoji16]

Debra, paylaşım için teşekkürler ama benim açımdan çok teşvik edici olmadı bu yorum ;) Hatta Batman a yaradı diyebilirim :)
Kullanıcı avatarı
Umutt

Rolex 116713LN two tone vs Rolex 116710 blnr Batman

Mesaj Umutt » 04 Ağu 2018, 15:48

Değerli arkadaşlar, görüşlerinizi esirgemediğiniz için bepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim öncelikle,

Görünüşe göre çoğunluğun görüşü Batman dan yana. Benim için çok da şaşırtıcı olmadı bu aslında, daha önce de bir kaç kez gmt two tone için ciddi ciddi hallenmiş ve yakın çevrem tarafından odunla kovalanarak, kendisinden uzaklaştırılmıştım. Ama işte zorla güzellik olmuyor, kola takılmayınca sevda baştan gitmiyor..

Batman daha sade ve modern, ama bir o kadar şık evet ve ayrıca mavi& siyah kombinasyonu kıyafet uyumu için çok ideal. Ama gelin görün ki; piyasada, ikinci elleri bile normal retail fiyatının üzerinde satılıyor. Özetle, saati bir anlamda karaborsadan ve overpriced olarak edinmek beni acıtıyor, böyle bir alımı hazmedemiyorum bir türlü. Overpriced görmemin diğer bir sebebi de, yanlızca bezel farkına bu rakamı veriyor olmak.

Gmt master 2, bence çok şık çok elegan, hatta estetik olarak benim için Batman dan daha önde; ama bir o kadar da dikkat çekici. 'Herkes Rolex imi görsün' efekti yaratırmıyım diye endişe ediyorum. Hafta içi takım elbise, hafta sonu ise smart casual giyiniyorum, spor giyim alışkanlığım yok denecek kadar az. Gardrobum ve giyim tarzım böyle bir saati takmaya müsait. Ama yine de bakan gözleri yormaktan endişeliyim. Bunlara karşılık bu modelin piyasaki ikinci el fiyatlaması, bulunabilirlik sorunu olmadığı için daha insaflı. Hatta Batman ile aradaki 3.650 eur resmi fiyat farkının, ikinci elde 1.000 usd ye kadar düştüğünü söyleyebilirim.

Son olarak, everose gold versiyonu ben de çok beğendim ( hatta dibim düştü) ama şu an piyasada yok arkadaşlar. Olsa da yine retail in çok üzerinde olacağını düşünüyorum.

Netice olarak akıl Batman, gönül two tone diyor şu anda..
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj debra » 04 Ağu 2018, 17:04

Umutt yazdı:

Debra, paylaşım için teşekkürler ama benim açımdan çok teşvik edici olmadı bu yorum ;) Hatta Batman a yaradı diyebilirim :)
hahahahah kadın olmak kötü mü ne var bak ben koca koca diverlar takıyorum kimse erkek demiyor [emoji1][emoji1]

Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj Maradona » 04 Ağu 2018, 17:24

Geçenlerde, toplu taşıma aracında eşim bir kadınla tartışırken, kadın eşime "erkekleşme" demiş, eşim de o an ne diyeceğini şaşırmış, kalakalmış öylece... Çok gülmüştüm... O kadın bir gün size de denk gelebilir @debra... :lol:
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj debra » 04 Ağu 2018, 20:02

Maradona yazdı:Geçenlerde, toplu taşıma aracında eşim bir kadınla tartışırken, kadın eşime "erkekleşme" demiş, eşim de o an ne diyeceğini şaşırmış, kalakalmış öylece... Çok gülmüştüm... O kadın bir gün size de denk gelebilir @debra... :lol:
gelsin de vereyim ağzının payını çok severim öyle had bildirmeleri :))

Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj Umutt » 04 Ağu 2018, 21:35

debra yazdı:
Umutt yazdı:

hahahahah kadın olmak kötü mü ne var bak ben koca koca diverlar takıyorum kimse erkek demiyor [emoji1][emoji1]

Estagfurullah, kadınlar başımızın tacı ;)

Şaka bir yana seksist bir yaklaşımım yok elbette, ama bir erkek olarak saat tercihimin feminen bir karakteri olmasını tercih etmem tabi ki.
Kullanıcı avatarı
Umutt

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Anpilfan ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners