TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Askerlik için saat ve telefon önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Askerlik için saat ve telefon önerisi

Mesaj fasakasa » 08 Tem 2018, 22:30

@TSayiR kesinlikle haklısınız dönüşte de kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum zaten ama açık konuşmak gerekirse şu sıralar o fiyatlara çıkmasam daha iyi

@eraslani kesinlikle önemli olan şanlı bayrağımız. Bizimki sadece zamanı unutmamak adına bir öneri isteği :)
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj omrfrka » 15 Tem 2018, 01:16

Hem ucuz hem sağlam[emoji1]
Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
omrfrka

Mesaj Ankthas » 15 Tem 2018, 09:43

Hayırlı tezkereler, celp tarihi kesinleşmiş gerçi ama kuvvetle muhtemel Eylül-Ekim gibi bedelli çıkacak, saati telefonu geçtim, askerlik yapmış biri olarak benim verebileceğim en büyük tavsiye gitmeyin, bedelli yapın. 15-20bin TL olarak çıkacağı söyleniyor asgari ücretle bile 12 ayda ödenebilecek miktarlar kesinlikle değmez.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Oktdmrglu » 15 Tem 2018, 13:45

Ankthas yazdı:Hayırlı tezkereler, celp tarihi kesinleşmiş gerçi ama kuvvetle muhtemel Eylül-Ekim gibi bedelli çıkacak, saati telefonu geçtim, askerlik yapmış biri olarak benim verebileceğim en büyük tavsiye gitmeyin, bedelli yapın. 15-20bin TL olarak çıkacağı söyleniyor asgari ücretle bile 12 ayda ödenebilecek miktarlar kesinlikle değmez.

Kesinlikle +1
Amor Fati
Kullanıcı avatarı
Oktdmrglu

Mesaj Maradona » 15 Tem 2018, 17:26

+On Yüz Bin Milyon... ;-)
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj smhhhh » 15 Tem 2018, 18:28

Ankthas yazdı:Hayırlı tezkereler, celp tarihi kesinleşmiş gerçi ama kuvvetle muhtemel Eylül-Ekim gibi bedelli çıkacak, saati telefonu geçtim, askerlik yapmış biri olarak benim verebileceğim en büyük tavsiye gitmeyin, bedelli yapın. 15-20bin TL olarak çıkacağı söyleniyor asgari ücretle bile 12 ayda ödenebilecek miktarlar kesinlikle değmez.

geçen yıl nisan ayında dönmüş biri olarak +1 diyorum.

eğer gidecekseniz zaten ilk başta kamerasız bir telefon götürün. askercell yükleyeceksiniz ve izin dahilinde o telefonu kullanacaksınız. akıllı telefona gerek yok. ustalık döneminde duruma göre bakarsınız. casio en ucuz asker saatinden edinin fazlasına gerek yok.
Kullanıcı avatarı
smhhhh

Mesaj Archimed » 17 Tem 2018, 13:16

Skywalker87 yazdı:ResimResim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Babaanne İngiltere Kraliçesi, baba prens olunca adam tabi ki kamuflajın üstüne Rolex takar :lol: :lol:

Eğer koşullarınız bedelli için uygunsa yararlanmanızı öneririm. Ben terhis olalı 17 yıl oldu. 1 aylık acemilikte sağa dön sola dön yat kalk derken Ağustos sıcağında gayet verimsiz bir dönem geçirdim. Kısa dönem olduğum için diğer aylarda da tabur karargahında yazıcılık yaptım. İzinler hariç toplam 7,5 aylık dönemde ne doğru düzgün silah kullanmayı, ne yakın dövüşü öğrendim. Bu sürecin bana tek faydası; yaşadığım steril ortamdan uzaklaşmam, ülke gerçeklerini daha iyi görebilmem; insan ilişkileri sayesinde kafayı çalıştırarak bireysel imkanlarımızı nasıl iyileştirebileceğimizi öğrenmem oldu.

Diğer taraftan kısa süreli (mesela 2-3 aylık) ama doğru düzgün silah kullanımı, yakın dövüş vs eğitimleri içeren; hem erkek hem de kadınların (ayrı kışlalarda da olabilir) silah altına alındığı bir askerlik imkanı olsaydı bu hem bütün vatandaşlarımız için yararlı olurdu hem de askerlik insanların gözünde büyümez; kışlada ne işe yaradığı şüpheli şeyler için (örneğin akmayan çeşme önü nöbeti veya komutanlarla bağıra bağıra konuşmak gibi) harcadığımız zamana üzülmezdik diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj castilla » 17 Tem 2018, 19:29

Bedelli çıktığına göre saat ve telefon tavsiyelerini alabiliriz :) Kinetic bir seiko nasıl olur mesela bu 25 günlük sürede :)
Kullanıcı avatarı
castilla

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Anpilfan ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners