TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 saat piyasasi,

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 saat piyasasi,

Mesaj HknDrsn » 29 Haz 2018, 23:07

T羹rkiye de 50% ile her bayiden alabilirsiniz.
Ben her seiko da 50%al覺yorum. Demek ki daha iyi pazarl覺k ediyorum

T羹rkiye'de hangi saati ne zaman nerden %50 fiyata ald覺n覺z yada al覺nabilir? merak ettim
u y羹zden soruyorum en son Vanl覺lar saatten Seiko Presage saat almaya kalkt覺m nuh dediler peygamber demediler. Hi癟te fiyatlar覺 %50 indirimli falanda deildi.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj rolexcollector » 29 Haz 2018, 23:24

byakrep yazd覺:
T羹rkiye de 50% ile her bayiden alabilirsiniz.
Ben her seiko da 50%al覺yorum. Demek ki daha iyi pazarl覺k ediyorum

T羹rkiye'de hangi saati ne zaman nerden %50 fiyata ald覺n覺z yada al覺nabilir? merak ettim
u y羹zden soruyorum en son Vanl覺lar saatten Seiko Presage saat almaya kalkt覺m nuh dediler peygamber demediler. Hi癟te fiyatlar覺 %50 indirimli falanda deildi.
Vanl覺lar dan seiko presage snowflake ve mavi dial serilerini ald覺m 2 ay kadar 繹nce. S覺k saat al覺yorum ve sahibi tan覺d覺k, hi癟 fiyat konumam hep 50 ile al覺r覺m

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj Skywalker87 » 29 Haz 2018, 23:35

Evet saat癟iler 癟ok indirim yap覺yor. Rolex ve birka癟 dier saat markalar覺n覺n itibar覺da karakterli sat覺 politikalar覺ndan geliyor zaten. Tag Heuer, Maurice Lacroix, Raymond Weil gibi markalar覺n %70, ve hatta %80'lere varan indirimlerini g繹r羹yoruz ve ahit oluyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Skywalker87

Ya: 36
Kay覺t: 19 May 2014, 23:08

Mesaj khef » 29 Haz 2018, 23:37

Seikoda Vanl覺lar, Abt, Evren Saat %50; hatta nispeten eski modellerde daha fazla indirim al覺n覺yor. 襤yi pazarl覺k yapmak laz覺m. :thumbup:

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Ya: 44
Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

Mesaj alihoca » 29 Haz 2018, 23:48

Bizim burada tan覺d覺k bir saat癟i var Beyruta gidip saat getirir. Genellikle Tissot, Rado, Omega, Longines, Rolex vb. Bu saatler taklittir ama 癟ok da dandik taklit deillerdir. Onun i癟in 繹zellikle bilindik markalar覺n b繹yle 癟ok ucuzundan ka癟mak laz覺m. Senin Jaques Lemansa gelince T羹rkiyede daha ucuzunu belki bulabilirdin. Fiyat覺 ucuz deil ve muhtemelen taklit deil.
Tempus erit auri pretium!
Kullan覺c覺 avatar覺
alihoca

Ya: 40
Kay覺t: 09 Eki 2016, 23:44

Mesaj Skywalker87 » 29 Haz 2018, 23:54

Jaques Lemans, greenwich bunlar ne abi ya komik komik isimler bulup piyasaya s羹r羹yorlar, hep bu saatvesaatin ileri ama iyide bir politika tekelden sat覺yor saatleri [emoji16]

Kullan覺c覺 avatar覺
Skywalker87

Mesaj HknDrsn » 29 Haz 2018, 23:57

Vanl覺lar dan seiko presage snowflake ve mavi dial serilerini ald覺m 2 ay kadar 繹nce. S覺k saat al覺yorum ve sahibi tan覺d覺k, hi癟 fiyat konumam hep 50 ile al覺r覺m

Barboros tan覺d覺ksa ansl覺s覺n o zaman:D Ne kadara ald覺n覺z ?
O zamanlar deli gibi Sakura Fubuki ar覺yorum iki mazada var biri bunlar dieride Gong saat.
Gong 1450 TL dedi kestirdi att覺 fiyat son dedi. Bunlara gittim vur aa覺 vur yukar覺 5 taksit yapar覺m 1275TL dedi. Ben internetten 1185 TL fiyata buldum daha alt覺na ar覺yorum ama bunlara ordan bulduumu s繹ylemedim. Dedim bu fiyata buldum aynen dedii u, satan kiinin elinde yoktur o fiyata olmaz Yok ne kazan覺yoruz zaten yazd覺da yazd覺. Kazanmasan orda durmazs覺n hikaye anlatman覺n anlam覺 yok. Ben ona gittikten aylar sonra onun dedii fiyat覺n 癟ok daha alt覺nda saati ald覺m. Seiko alacaksam ya Abt yada Evren Saati tercih ederim. Vanl覺lar 癟ok tercih ettiim bir yer deil saat ald覺m ald覺m ama nedense esnafl覺klar覺n覺 bir t羹rl羹 sevemedim.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj Skywalker87 » 29 Haz 2018, 23:57

Bende alibaba dan bir 羹reticiyle anla覺p hediyelik saatmi yapt覺rsam 50-100 tane hediye diye da覺t覺r覺m [emoji16]

Kullan覺c覺 avatar覺
Skywalker87

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot], ogeday ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners