Evet saatimiz Bambino. Dediim gibi tamamen kutuda bir orient ve kahverengi dress bulundurma kayg覺s覺ndan dolay覺 al覺nm覺t覺r. Subdan sonra bir sonraki saatim daytonad覺r diyordum ama araya b繹yle ufak s羹slemelerin gireceini tahmin etmemitim.
Gelelim ilk izlenimlere; visodate ile bambino aras覺nda kalm覺t覺m a癟覺k癟as覺. Saat kutumda 2 seiko olunca, kutuda olmayan bir marka ile baka denizlere yelken a癟ay覺m dedim. Visodatein verdii kalite hissi beni tatmin etmedi. Kolumda denediimde hafif buldum. Ben tok otomatik saatleri seviyorum galiba. Yada kolumdan sub覺 癟覺kar覺p deneyince visodate 癟ok hafif geldi. Hal b繹yle olunca hi癟 denemeden tamamen g繹rseline dayanarak amazondan bu bambinoyu sipari ettim.
Verdii kalite hissi tissota g繹re tatmin edici. Deri kay覺 hen羹z 癟ok taze ve sert u an. Yumuay覺nca daha iyi olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. Bambinonun i癟indeki alet biraz g羹r羹lt羹l羹 癟al覺覺yor yada ben sub覺n sessizliine 癟ok al覺t覺m bilmiyorum. Ani el hareketlerinde, rotor 癟覺lg覺nca ben buraday覺m diyor.
Sonu癟 olarak, kahverendi a覺rl覺kl覺 giyinen beni uyum a癟覺s覺ndan mutlu etti bu se癟im. imdi yeniden daytonaya odaklan覺yorum. Sab覺rla okuyan herkese teekk羹rler. Gelsin fotolar o halde:)

Sent from my iPhone using Tapatalk