TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steve Jobs'un Seiko'su

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steve Jobs'un Seiko'su

Mesaj khef » 02 Mar 2017, 15:44

Walla steve jobs ile hiç alakam yok ama saati gerçekten beğendim. Tasarım çok sade ve hoş. Eyimenin dediği gibi seikonun mekanik bir versiyonu bu kadar ince yapacagını düşünmüyorum ama 13mm'e kadar kabulüm. :D Yine de 500 dolar vermem. Hadi 300'e çıkayım. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj KKarakuş » 02 Mar 2017, 15:45

Tgm yazdı:Mütevazilik vs.. böyle anlatılamaz bu bence. Bildiğin felaket bir seçim. Sen dahisin nerdeyse. Dünyaya mal olmuşsun ve tonla para kazanıyorsun. Adam akıllı bir şey takmak zorundasın..

Merhaba,

Bir bireyin (ünlü, tanınmış, bilim adamı vs. vs.) zorunluluk ile bir objeyi takmasındaki yada üzerinde taşımasındaki anlam nedir ?

X kişi yada Y kişi olup bir icadın, bir oluşumun başındaki biri olması illa bu zorunluluğa insanı sürüklemeli mi bunu biraz düşünmek gerek :thumbup:

Seiko güzel bir modeli sunmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Benim pek zevkime hitap etmese de gayet okunaklı ve duru bir saat. ;)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj eraslani » 02 Mar 2017, 16:36

bu ikisinden esinlenilmiş gibi geldi bana :lol:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj khef » 02 Mar 2017, 16:50

"Jobs Seiko"yu da Kilimanjaro ve ben alırsak, forum bauhaus tansiyon aleti cenneti olacak. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj kilimanjaro » 02 Mar 2017, 18:13

Pilli saat , zilli saat argadaş ben bu haliyle almam 8-)
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kuntik17 » 02 Mar 2017, 21:22

Bu saatler en son ebayde 10bin dolar uzerinden donuyordu. Saatlerin tasarimi vs kadar kimlerin taktigi da her zaman alanlar uzerinde etkili bence.
Kullanıcı avatarı
kuntik17

Mesaj Tgm » 02 Mar 2017, 21:52

KKarakuş yazdı:
Tgm yazdı:Mütevazilik vs.. böyle anlatılamaz bu bence. Bildiğin felaket bir seçim. Sen dahisin nerdeyse. Dünyaya mal olmuşsun ve tonla para kazanıyorsun. Adam akıllı bir şey takmak zorundasın..

Merhaba,

Bir bireyin (ünlü, tanınmış, bilim adamı vs. vs.) zorunluluk ile bir objeyi takmasındaki yada üzerinde taşımasındaki anlam nedir ?

X kişi yada Y kişi olup bir icadın, bir oluşumun başındaki biri olması illa bu zorunluluğa insanı sürüklemeli mi bunu biraz düşünmek gerek :thumbup:

Seiko güzel bir modeli sunmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Benim pek zevkime hitap etmese de gayet okunaklı ve duru bir saat. ;)

Kerim kardeşim;

Dünyanın en değerli şirketinin ceo susun. Burda herhangi ünlü ya da zengin kişiden bahsetmiyoruz. Ben 500 bin dolarlık altın nautilus taksın demiyorum ama bu kadar da değil. Ya feci zevksizmiş rahmetli ya da feci cimri.. Bence.. :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tgm » 02 Mar 2017, 21:58

kilimanjaro yazdı:
eyimen yazdı:Seiko bu saate 150 dolar verecek arkadaslar bulacagina inanmis demek ki :lol:

diesel a 400 dolar nasıl veriyorlar Engin ?

Birde saat mekanik olsa ne derdi beğenmeyenler arkadaşlar , başta sen ve Tolga bey :D ?

abi otomatiği çıksın, al. Ama 3 kere takmazsın, buraya yazıyorum :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: tobugo ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners