Nethiustr yazdı:mucadeleci yazdı:BaĞzı kadinlar panerai takiyorlar diye erkekler de takmasin mi?
Marka değil Cap odaklı konuşuyorum Çavuşsakın ol ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nethiustr yazdı:mucadeleci yazdı:BaĞzı kadinlar panerai takiyorlar diye erkekler de takmasin mi?
Marka değil Cap odaklı konuşuyorum Çavuşsakın ol ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak
kilicturan yazdı:Saat çapları moda ile ilgili bir konu bence. Modacılar daha büyük çaplı saatleri tasarlayıp sunuyorlar ve bir süre sonra bu genel kabul oluyor. Tahminim bir süre sonra tekrar daha küçük saatlerin moda olmaya başlayacağı şeklinde. Ben bu konuyu kravatlara benzetiyorum. Yetmişlerde kravatlar çok geniş, seksenlerde o kravatları çok komik bulurdum. Seksenlerde kravatlar çok dardı. Daha sonra sanırım ikibinlerin başlarında kravatlar tekrar genişlemeye başladı. Buna uzun süre direnmeye çalıştımama zaman içerisinde satılan kravatlar hep geniş olmaya başladı hem de o kadar uzun süre görmekten ben de alışmaya, rahatsız olmamaya hatta beğenmeye başladım
Şimdilerde kravatlar tekrar daralmaya başlamış diye görüyorum. Gerçi artık mecbur kalmadıkça kravat takmıyorum ve pek de mecbur kalmıyorum.
Konu saat çapından kravata döndü gibi oldu ama, tasarımcılar bir süre sonra ufak çaplı saatlere geri dönebilirler diyorum.
yeterda yazdı:Abi buna doğru mu gidiyoruz? Bu saati kendine yakıştıran adam var, resmen saate kol takmış.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 33 misafir
|