Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
eyimen » 26 Mar 2016, 12:35
SeRxx yazdı:Arkadaşlar bu tip genellemelerin doğru olmadığını düşünüyorum. Kilimanjaro'nun ciddi bir futbol geçmişi olduğunu bildiğim için, forum içinde bu spor dallarıyla uğraşan birçok arkadaşın olabileceğini tahmin etmek zor olmuyor. Bu yüzden kırıcı yorumlardan kaçınmakta fayda var.
SeRxx dediklerine katiliyorum fakat bu benim gorusum ki ben de sıkı bir futbol izleyicisiyimdir. Asalet de bircok kavram gibi goreceli. Ben boyle yorumladim, kirilan olduysa kusura bakmayin

-

eyimen
-
r2d2 » 26 Mar 2016, 12:54
Belki Neymar almamıştır saati? Babası almıştır ya da hediye gelmiştir?
-

r2d2
-
mosef » 26 Mar 2016, 20:30
asalet insanın içinden gelir. meslekle pek bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. neymar tenisçi de olsa aynı şeyi yapardı bence.
-

mosef
-
MertYe » 26 Mar 2016, 23:07
mosef yazdı:asalet insanın içinden gelir. meslekle pek bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. neymar tenisçi de olsa aynı şeyi yapardı bence.
Belki tenisçi olsa içine Rafa yerine Neymar yazan bir saat yaparlardı. Hazır yapmışken maçta da bileğine takarlardı

-

MertYe
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 60 misafir