TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Son Gelismeler!!! Part-II

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Son Gelismeler!!! Part-II

Mesaj Clk » 04 Mar 2010, 15:58

Customs, seninle beraber kontrol ettigimiz Chrono24'teki saticilari bir düsün. 3 tane baktik, biri sahte idi, digeri kasasi degismis ve hasar görmüs bir saat digerine bir yorum getirememistik.

Benim burada aylardir belirtmeye calistigim sey hep ayni. Ucuz olsun diye kazali araba aliyormusun? Hayir. Ucuz olsun diye garantisiz bulasik makinesi aliyormusun? Hayir. Peki neden luks bir tüketim aracinda kendini tehlikeye atmaya ugrasiyorsun. (Bu cümleler sana degil, genel anlamda saat almak isteyen tüm arkadaslara) Ben Ebay'den cok alisveris yaptim, televizyondan tut, otomobil parcasina kadar hersey aldim. Tek dikkat ettigim sey saticilarin daha önce kac is yaptigi (mümkünse benim icin 1000 ve üzeri olmasi lazim) ve bu saticilarin rayting'i.

Adam 1000 tane ürün satmis ve kullanici memnuniyeti %99,5 ise, ben bu adam ile is yaparim. Ama inan bana bu tip insanlarin fiyatlari da düsük olmuyor.

Ne alirsaniz alin, bence cokta paraya bakmadan dogru ürün almaya bakin. 500 Euro asagi gelecek derken 4000 Eurodan olmayin :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj everywhere » 04 Mar 2010, 16:13

paylaşım için teşekkürler clk.saatler güzelmiş.bu arada chronoların fiyatları ne arada alınabilecek hesaplı ve güzel chronolar varmı?
Kullanıcı avatarı
everywhere

Mesaj Clk » 04 Mar 2010, 16:22

Var everywhere bir sonra ki saat gercekten güzel ve hesapli. Bir tanede mühle var o da cok güzel bir saat ama Eterna benim favorim olur.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj everywhere » 04 Mar 2010, 16:25

valla bana hesaplı ve taksitle alabileceğim bir chrono lazım clk.malum daytona dedik elimizi yaktı :D
Kullanıcı avatarı
everywhere

Mesaj Customs » 04 Mar 2010, 16:32

clk fiyatlar konusunda herhani bir sey belirtmemissin fiyatlarını da yazabilirmisin
Kullanıcı avatarı
Customs

Mesaj Clk » 04 Mar 2010, 16:35

Ikinci elde taksit olayi var mi bilmiyorum ama su an paylasacagim saat bir ETERNA. Kontiki Chrono. Mükemmel bir saat. Hem optik olarak hem de kalite olarak fiyatini hak eden ve gecmisi olan bir saat Kontiki.

Ilk önce resimlerini yükleyeyim, cünkü bir cok kisi Eterna ve Kontiki'yi tanimiyor...

Resim

Resim

Resim

Eterna 200 meter WR'ye 42 mm capa ve 7750 makineye sahip. Bu saatin kolda durusu muazzam ve dizayni inanilmaz güzel ve hic eskimeyecek cizgilere sahip. Parlak ve mat calisilmis kasa detaylari saate daha da bir güzellik katiyor. Beyaz süperluminova indexler siyah kadran üzerinde yarattiklari kontrast ile saatin al benisini arttiriyor. Deri kayis kalin ama o kadar yumusak ki, benim Meistersinger'de yasadigim konfor problemini hicbir sekilde yasatmayan bir yapiya sahip. Eterna Kontiki tarihini biraz daha arastirip aslinda bu saatin ne kadar göz ardi edildigini anlamanizi tavsiye ederim. Razz okuyorsa beni Eterna konusunda destekleyecektir.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 04 Mar 2010, 16:38

Milgauss 3500 Euro
Breitlingler 2400 Euro civari idi
Longines 4000 Euro
Tag Heuer 2800 ama 2400 gibi bir fiyat ile alinabilir.
Eterna yanilmiyorsam 1300 Euro idi.
Klasik Rolex 6000 Euro'ya satilmis.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 04 Mar 2010, 16:47

Yine bir klasik. Omega Speedmaster Mark III. Bu saat piyasada temiz halde zor bulunan bir saat. Isin acikcasi saat temiz gözükse de benim icime sinmedi maalesef. Ic cercevede gördügüm bir takim belirtiler beni bu saaten soguttu. Fiyat olarak 1950 Euro seviyesinde bulunan bu saat, Omega meraklilari icin bulunmaz hint kumasi. Yurtdisinda ki web sitelerinde bu saati aratirsaniz ne kadar az örnegi oldugunu göreceksiniz ki piyasada ki örneklerinin bir coguna el sürülmemeli.

Bu saatin en büyük özelligi bulhead kasaya sahip olmasi. Chronometre ve kadran dizayni olarakta alisilagelmis speedmaster serisinden farkli dizayn edilmis bir saat. Üretim süresi de kisitli oldugu icin 30-40 sene sonra yani bugün saatin degeri dogal olarak yeni speedmasterlar ile yarisiyor.

Konfor ile ilgili cok fazla yazamayacagim cünkü saatin bütün baklalari üzerinde idi, benim koldan bir tane daha atabilirdik bilezigin icerisine :)

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Archimed, onurkoseoglu ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners