cagatay10 yazd覺:Sirf Monaco ve Monza modelleri bile aslinda Tag Heuer'in balon olmadigini ispatlamaya yeter bence. Ancak atlanmamasi gereken bir sey varsa, o da Tag'in son birkac yilda uyguladigi sacma fiyat politikasi. Fiyatlarini o kadar gereksiz yukselttiler ki, insanlarda o parayi Tag'e verecegime gider su markayi alirim intibasi olustu bence. Omega'nin bir tik altinda olan bir markanin, saatlerine neredeyse Rolex ile yarisir fiyatlar koymasi surdurulebilir degildi. Balon mu acaba dusuncesinin kaynagi budur diye tahmin ediyorum.
Tag Heuer'in Omega'nin bir tik altinda oldugu tartisilir

Omega saatlerini satabilmek icin saatlerini Bond ile s羹sler p羹sler
Tag Heuer Carrera 36 RS 羹retir, Monaca V4 ve V4 Tourbillon 羹retir, Seiko'dan aldigi mekanizmayi m羹kemmelestirir 1887 serisini 羹retir, d羹nyanin en hizli ve en hassas torubillon mekanizmasini 羹retir (Mikrotourbillon) daha ne yapsinlar
Hangi Saat markasinin fiyati son 2 yilda deli gibi artmadi ki? Benim Submariner LV'yi 2010-2011'de 4800 Euro'ya sifir indirim ile almistim. Su an Submariner LV fiyati 8000 Euro

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...