TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroix Nomos Longines Frederique Constant Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Maurice Lacroix Nomos Longines Frederique Constant Tavsi

Mesaj MelihGS » 30 Nis 2015, 13:29

Araştırdığım, bildiğim kadarıyla Nomos horolojik ve üretim kalitesi olarak en önde olan saat bu sayılanların arasında. Ancak Tangomat modelini pek sevmiyorum ben. Ludwig, Club, Orion modellerine bakabilirsin.
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Mesaj Ahmetrefik » 30 Nis 2015, 13:37

Severek kullandığım ML PONTOS CHRONO diyorum
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj mehmetalpcan » 30 Nis 2015, 13:42

kuzucu yazdı:Resim
Resim
Resim

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Maurice Lacroix(pontos) lardan çelik olan 7000,00 tl civarı, bütçemi aşıyo olsa da zorlayabilirim.
Deri kordonlu olan 5000,00 tl civarı.
Nomos da 5000,00 tl civarı.
Bunlardan farklı olarak longines moonphase chronograph , frederique constant runabout chronograph gibi saatler de var hoşuma giden,
aynı fiyat aralığında.

En çok beğendiğim çelik kordonlu Maurice , ikilemdeyim , vereceğim paraya değer mi acaba bilemiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.Maurice'a mayıs itibariyle % 15 zam gelecekmiş.
Sadece ben olsam şunu alırdım yazmanızda yeterli.
http://www.ebay.com/itm/271844924575?var=570679651621 sıkılınca satarsın 110 dolar ben almayı düşünüyorum
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj Clk » 30 Nis 2015, 14:12

5000-7000 TL araliginda bu saatlerin hicbirini almazdim.

ML moda saati izlenimi veriyor.
Frederique Constant'ta sadece yeni cikan mavi kadranli world timer cazip olurdu.
Longines maalesef artik Legend Diver gibi bir model üretmiyor
Nomos teknik olarak cok basarili ama dizayn zevk meselesi

Benim tercihim Breitling yada Tag Heuer olurdu. Liste fiyatlarinin cok birsey ifade etmedigi güzel ülkemde farkli alternatifler sunan saatciler ile masaya oturup görerek karar vermek en dogrusu.

Breitling Colt yada Avenger serileri veya Tag Heuer Aquaracer alternatif olarak ele alinabilir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj ermansire » 30 Nis 2015, 15:47

O bütçeyle 2. el de olsa Omega Breitling Tag kovalamak daha mantıklı. ML'nin değeri mağazadan çıktığınız gibi 3'te 1'ine düşecek. Bu saatlere 7000-8000 liraların verilmesine ben şaşırıyorum. FC'de çok güzel indirimler alınıyor o bir nebze daha ekonomik olabilir. Nomos ise (bu model olmayacaksa) benim de hoşuma giden bir marka.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj onatozer » 30 Nis 2015, 16:45

SeRxx yazdı:Pontos S Diver modelini de tavsiye ederim:

Resim

Resim

Serkan baskan sana belki de ilk defa kesinlikle katılmıyor hatta Karsi çıkıyorum :oops:

Bu diver kesinlikle fotoğraf guzeli, öncelikle gereksizce kalın, kolunuza kola kutusu bağlamış gibi gezmek istemiyorsanız bulaşmayın derim :D kalite hissi fiyat etiketini düşününce gercekten düşük, ele almadan anlaşılmıyor, hele ki rakibi herhangi iyi bir diver ile kıyaslayınca...
Mekanizma olarak zaten gayet "mutevazi" ayni ayarda daha yakisikli bir diver olarak Longines Legend diver varken ML i almak için hic sebep yok.

Sunulan seçenekler arasında ise hicbirinin psikolojik 5000tl sınırını geçmemesi gerektiğini dusunuyorum.

Eğer tasarım olarak hosa gidiyorsa NOMOS diger rakipler Arasında acık ara önde, ML ve FC bu Nomos gibi bir horolojik mucizenin yanında gercekten moda markası kalır. :roll:

Alternatif olarak da Clk'ya katılmamak elde degil, Tag ve Breitling spor bir saat için ayni Butce ile cok daha iyi alternatifler sunuyor. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj hakanefe » 30 Nis 2015, 17:34

Bu fiyat aralığında Longines Legend Diver ve TagHeuer Aquaracer 300m benim favorim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
hakanefe

Mesaj Murat1907 » 30 Nis 2015, 17:39

Bence hem teknik hem tasarım olarak Nomos.
Eski Kullanıcı Adı: Deacon
Kullanıcı avatarı
Murat1907

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners