Bond yazdı: Aslında ben forumda bir çok üyede gereksiz sayıda fazla saat olduğunu düşünüyorum. Yarın genel yorumları almak üzere farklı ama kısmen bu tipte bir konu daha açacağımSonrasıda ise forum kullanıcılarına sahip oldukları saat sayılarını azaltmalarını teşvik eden bir konu açacağım
![]()
![]()
![]()
OnatOzer yazdı:Ayrıca bu Başlığa rakip olarak "en Sevmediğiniz saatiniz hangisi" başlığı da açılabilir, eminim birçoğumuzun kullanıp da keyif almadığı modeller de vardır.
Clk yazdı:Bond yazdı: Aslında ben forumda bir çok üyede gereksiz sayıda fazla saat olduğunu düşünüyorum. Yarın genel yorumları almak üzere farklı ama kısmen bu tipte bir konu daha açacağımSonrasıda ise forum kullanıcılarına sahip oldukları saat sayılarını azaltmalarını teşvik eden bir konu açacağım
![]()
![]()
![]()
Sen durup dururken ne kasiniyorsun ki simdi
Benim gönül bagim olan ilk saatim esimin Misir'da camdan asagi atip parcaladigi Siyah kadran 116520 Rolex Daytona![]()
Su an ise senelerdir "Daily Rocker" modunda kullandigimdan ve beni hic yalniz birakmadigindan olsa gerek 116523 Rolex Daytona ile flörtteyim
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 231 misafir
|