mrbars yazdı:aynı ikilemi ben otomobilde yaşıyorum. 100k EUR'ya araba alıp 3 sene sonra değerinin 60k EUR'ya düşecek olması beni almak istediğim araçtan soğutuyor.
sık saat değiştirilen dönemlerde işin maddiyatı, değer kaybı, kolay satılabilmesi bence de önemli. alıp satıyoruz, bazen 1 ayda bazen 1 yılda. değiştirirken çok gol yememek lazım. en azından bende durum böyle.
Katılıyorum. Hatta şunu diyorum - eğer saat veya araba bir hobi ise işin ekonomisi çok daha önemli çünkü hobisi olmayan adam alır bir saat, yenisi çıktığında farketmez bile, gözüne bile çarpmaz, 10 yıl paşa paşa kullanır.
Ama eğer hobi ise öyle olmuyor. Ben 911 kullanıp, bırakın makyajlı / makyajsız kasayı ayırt edemeyen adamı, 997 / 996 / 991 kasa arasındaki farkı anlamayan adamla karşılaştım. 996 Turbo var, abi seninkinden sonra kasa 2 kere değişti diyosun, yok ya hepsi aynı görünüyor zaten ne para vericem ben mutluyum halimden diyor
Saat için de aynısı geçerli - kendimden örnek veriyim. 2012 yılında AP Safari aldım 2014 yılında yeni Offshore'lar çıktı. Neyseki yeni Safariyi beğenmedim ama eğer beğenmiş olsaydım şöyle diyecektim:
"aa yenisinde open caseback yapmışlar 3120 kalibreyi görüyosun, ceramic pusher yapmışlar bence rubber'dan daha iyi olmuş, mega tapisserie deseni daha belirgin yapmışlar, rengi daha sarı, inner ringi de koyu yaptıkları için kadran daha küçük duruyor, chronoları da koyu yaptıkları için hafif Panda havası katmış"
Eğer bu değişikler hoşuma giden şeyler olsaydı o zaman benim Safariyi veriyim para ekliyim yenisi alıyım diyecektim. İşte bu noktada saat hobim olduğu için saatin ne kadar değer kaybettiği önemli olacaktı. Yoksa bu işe zaman harcamasam, aaa yenisi de eskisinin aynısı der geçer giderdim. Ama hobi olunca en ufak değişiklikler bile düşündürdüğü için, ve o zaman eskisi kalsın, bi de yenisini alıyım demek mantıklı olmadığı için , "trade-in value" bizim gibiler için çok daha önemli

Yoksa umursamayan adam alır kullanır değiştirme gereği bile duymaz.
İKinci el konusu bence çok mantıklı ama saat piyasası araba piyasası gibi diil maalesef. Öncelikle ikinci eldeki değer düşüklüğü PP / AP gibi saatlerde ikinci alma riskini karşılamıyor. Arabada alırken bir ustaya gösterirsin, takar makinaya bakar, Tramer kaydını görürsün, sonra bişi çıkarsada 1 hafta servise bırakırsın yaparlar.
Ama mesela sıfır bir annual calendar PP $40,000 ise, ikinci eli $32-33,000 civarında oluyor. O kadar parayı veriyorsam sıfır alıyım demek var. Ama mekanizmayı kontrol ettirmek mümkün olmadığı için eğer onda bir sorun varsa, o saat İsviçre'ye gider, en az 5 ay orda kalır, üstüne de 4,000 dolar fatura çıkarırlar, ikinci eldeki bütün kazancın bi anda gider.