TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe 175th Anniversary Collection

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe 175th Anniversary Collection

Mesaj onatozer » 14 Eki 2014, 19:40

BarışFB, marka hakkındaki genel eleştiriye ben de katılmadan edemiyorum, ayrıca 5975'e dokunan satırlarda da bazı noktalarda hemfikiriz :champ: "ben liderim, ne yapsam olur" düşüncesi markaya hakim olmaya başladı sanki :?

Ancak 5575 beni cok heyecanlandırdı, benim İcin gecenin Yıldız'ı oldu. Teknolojik yenilik beklentisini karslilamiyor olabilir ama zaten geleneksel güzellikleri cok iyi harmanlayıp modern bir havayı da iyi empoze etmiş. Arka kapak belki açılabilir olsa daha da güzel olurdu ancak herhalde onu da kalınlıktan feragat etmemek icin yapmamışlar. 5575 benim İcin fiyat etiketi ile de bence bu rakama alınabilecek hem en hoş hem de en mantıklı saat :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj BarisFB » 14 Eki 2014, 19:55

OnatOzer yazdı:BarışFB, marka hakkındaki genel eleştiriye ben de katılmadan edemiyorum, ayrıca 5975'e dokunan satırlarda da bazı noktalarda hemfikiriz :champ: "ben liderim, ne yapsam olur" düşüncesi markaya hakim olmaya başladı sanki :?

Ancak 5575 beni cok heyecanlandırdı, benim İcin gecenin Yıldız'ı oldu. Teknolojik yenilik beklentisini karslilamiyor olabilir ama zaten geleneksel güzellikleri cok iyi harmanlayıp modern bir havayı da iyi empoze etmiş. Arka kapak belki açılabilir olsa daha da güzel olurdu ancak herhalde onu da kalınlıktan feragat etmemek icin yapmamışlar. 5575 benim İcin fiyat etiketi ile de bence bu rakama alınabilecek hem en hoş hem de en mantıklı saat :thumbup:

5575'in gecenin yıldızı olduğu kesin...hatta bi de 5270'in mavi kadranının renginde yapıp kahverengi / lacivert bi kayış taksalar acayip olurmuş.
CHF46,000 gibi bir etiket her ne kadar Patek standardlarında çok yüksek olmasa da o paraya rahat rahat bir 5980 veya 5205 alınabiliecek olması beni düşündürür ama :thumbup:

Ama ne yalan söyliyim USD50,000 vereceksem A.Lange & Söhne Datograph'ın yanına bile yaklaşamaz o ayrı :champ: :champ:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj Cant » 14 Eki 2014, 20:17

BarisFB yazdı:Ama ne yalan söyliyim USD50,000 vereceksem A.Lange & Söhne Datograph'ın yanına bile yaklaşamaz o ayrı :champ: :champ:

manuel sayı tabelası benzeri tarih göstergesi olmasa.
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj onatozer » 14 Eki 2014, 20:50

Cant, kesinlikle Katılıyorum :thumbup: o Tarih benim de Gözüme cok batıyor
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj BarisFB » 14 Eki 2014, 21:05

Beyler yapmayın gözünüzü seveyim bütün olay o bigdate :super: :super:
Bende bigdate olmayan ALS almam diorum...size o zaman 1815 Chronograph verelim :lol:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Patek Philippe 175th Anniversary Collection

Mesaj onatozer » 14 Eki 2014, 21:35

PP 5575G benim İcin yeterli olur ama liste fiyatından almak bile hayal, kimbilir ikinci eli ne kadar daha yüksek olacak :(

Bari 175.yilinda patek'i sabote etmeyin big date lobisi :lol:
Razz başkan göreve :D
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj SalihY » 14 Eki 2014, 21:46

5575G için bir nabız yokladım. Yakın zamanda ne zaman canlı görebileceğime dair bilgi gelir. Muhtemelen dibim düşücek görünce :) Fiyatının premium yapıp yapmayacağını göreceğiz sonradan. 200 limitli filan olsa kesinlikle yapar derdim, ancak 1,300 biraz yüksek bir rakam. Diğer yandan 5975P 100 limitli, ancak o da biraz zor bir saat sanki, herkesin beğeneceği türden değil. Ama canlı görmek lazım kesin. 5575G ise, canlıda bu derece güzelse muhtemelen koleksiyona katılır :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj ErsinGS » 14 Eki 2014, 21:48

Cct yazdı:
ErsinGS yazdı:iyi günlerde kullanın

Abi dur daha alan yok :D

alınca iyi günlerde kullanın :thumbup:

Ben SalihY ile Patek adını yanyana görünce alınmasa bile çok yakın zamanda alınacaktır diye düşündün :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners