TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Daytona 116523 Two Tone Bilgi ve Kar覺lat覺rma

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Daytona Kar覺lat覺rma

Mesaj manevra » 30 Mar 2014, 22:41

mesela 覺k覺nc覺 fotodk覺 kadran swisluxury de gorunmuyor
Kullan覺c覺 avatar覺
manevra

Ya: 46
Kay覺t: 02 Mar 2014, 21:59

Mesaj hakan1970 » 30 Mar 2014, 22:46

Evet ona benzer bir tane var ama aynisi degil, yalniz bu sitede tum modeller var midir bilemiyorum .
En dogru yol forumda ErdemFFM isimli bir kullanici arkadasimiz var , Almanya nin en buyuk Rolex satis magazasinda mudur yardimcisi, bence ona danismak dogru olacaktir
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj manevra » 30 Mar 2014, 22:56

hemen 繹m at覺yorum kend覺s覺ne
Kullan覺c覺 avatar覺
manevra

Mesaj serdarfb » 31 Mar 2014, 00:09

Swissluxury yada benzeri siteleri saat modelleri i癟in referans olarak almak pek doru olmaz. Onlarca marka ,y羹zlerce model listeliyorlar. Bu tarz sitelerin as覺l amac覺 olabildiince fazla modeli sergileyerek m羹mk羹n olan en 癟ok m羹teri say覺s覺na erimek. Akabinde de bu iin en y羹ksek sat覺 rakamlar覺na ulaan 300-500 usd aral覺覺ndan pay alabilmek. Siz hayat覺n覺zda 35.000 usd yi kredi kart覺 ya da paypal dan 繹deyip o beldeli lux bir 羹r羹n羹 kargo ile teslim alan ka癟 kii g繹rd羹n羹z yada duydunuz ? Vard覺r muhakkak ama 癟ok nadir olduuna emin olabilirsiniz.

ahsi fikrim bu modelin fabrika 癟覺k覺覺 olmad覺覺 y繹n羹nde. zerine d羹羹l羹p arat覺r覺l覺rsa bu sonuca var覺laca覺na eminim.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj Eskimemur » 31 Mar 2014, 00:29

Kadran degismis olabilir.. rolexte cok yapilan bir uygulama.. bende rakamli olanini begendim..
Kullan覺c覺 avatar覺
Eskimemur

Ya: 51
Kay覺t: 24 Ara 2013, 11:47

Mesaj okz » 31 Mar 2014, 16:34

Benimde bildiim arabic kadran sadece alt覺n modellerde oluyor.Tt de ve 癟elikde ancak modifiye ile yap覺lm覺 olur.imdi eer o kadran deitiyse ve orjinal fabrika 羹retiminde o model yoksa, hem orjinal olmayan bir tasar覺m tak覺yor olacaks覺n覺z, hem de olurda 2.el olarak satmak istediinizde oynanm覺 olduu i癟in fazla zarar edeceksiniz.Bide u var s覺f覺r al覺rken tt daha pahal覺 ama 2.el piyasas覺nda aralar覺nda pek fark yok , hatta bazen 癟elik daha y羹ksek fiyatlara sat覺labiliyor
Kullan覺c覺 avatar覺
okz

Ya: 45
Kay覺t: 25 May 2011, 12:32

Mesaj manevra » 31 Mar 2014, 19:49

arkadaslar son durum u ekilde;

bayii ile gorustum, saat b覺z覺mde s覺z覺nde tahm覺n ett覺g覺n覺z g覺b覺 modifiye edilmi. :x :(

bir muster覺ler覺 覺c覺n mod覺f覺ye ed覺l覺yor ve muster覺 son anda baska b覺r modelde karar k覺l覺yor ve bunu alm覺yor.

fakat 覺stend覺g覺 takt覺rde org覺nal dial 覺n eller覺nde oldugunu ve tak覺p o sek覺ldede tesl覺m edeb覺lecekler覺n覺 bel覺rt覺yorlar. ben sahsen o kadar para ver覺p 覺c覺 ac覺lm覺s ( k覺 覺k覺 kere) b覺r daytona almay覺 terc覺h etmem. arkadas覺mada bunu bel覺rtt覺m.

sonuc olarak buras覺 adana bay覺s覺n覺n b覺 corner 覺 ve ben覺m daha oncede al覺sver覺s yapt覺g覺m b覺 dukkan. k覺 yetk覺l覺 bay覺覺.

yan覺 bay覺y覺de suclamak 覺stem覺yorum cunk覺 bugun sordugumda evet s覺z覺n ded覺g覺n覺z g覺b覺 olmus ozgur bey merkezden de bel覺rtmed覺ler ded覺ler ve ozur d覺led覺ler. yan覺 bay覺覺 y覺 de aklamam gerek覺r.

sonucta o saat覺n 覺c覺ne org覺nal d覺al 覺 tak覺p v覺tr覺ne koysalar b覺 sek覺lde o saat sat覺l覺r ve bundan k覺msen覺n haber覺 b覺le olmaz d覺ye dusunuyorum.

velhas覺l b覺z y覺nede carsamba gunu atlay覺p bay覺ye g覺deceg覺z ama terc覺h覺m覺z buyuk 覺ht覺malle daytona olmayacak.

hatta kand覺rab覺l覺rsem gmt ii ald覺rmay覺 dusunuyorum : )
Kullan覺c覺 avatar覺
manevra

Mesaj hakan1970 » 31 Mar 2014, 21:44

Forumun faydalari :thumbup:
Serdar baskani da tebrik etmek lazim :champ:
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: recklesstr ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners