TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Grand Seiko Spring Drive SBGA011 Alacagim Lütfen Vazgeçirin!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko Spring Drive SBGA011 Alacagim Lütfen Vazgeçi

Mesaj herofb » 03 Eyl 2013, 21:55

ben işin Rolex noktasında değilim kaldı ki Submariner dışında da marka fanı hiç değilim fakat iş altı üstü bir saate bir araba parası vermek gibi zaten hali hazırda gereksiz bir konu olduğunda imkanlar sınırsız değilse bazı şeylere de dur demek gerektiğini düşünüyorum.

Bazı arkadaşlarımız gibi sık saat değiştiren biri değilim hele al sat yapan biri hiç değilim ama bu bir saatimi ömür boyu kullanacağım anlamına gelmiyor gerekli olduğunda satmak istediğimde bir Seiko'ya bu bütçeleri ayırabilecek kişi sayısı Türkiye'de saat meraklıların buluşma mekanı olan forumumuzda bile 3'ken bu saat nasıl satılacak , kime satılacak ve ne kadar zararla satılacak diye iyice düşünmek lazım.

Rolex'leri millet 2 kadeh rakıya veriyor , alıyor , olmadı değiştiriyor ,canı kola geçen pepsi bezel alıyor ertesi gün bugün siyah t-shirt giyeceğim diyor düz sub'a dönüyor , akşam düğün var bir baklasını takarız diyip altın Rolex alan var yahu ve bu tarz işlerden zarar eden pek yok!!!

o yüzden zaten caymak için yer arıyorken bence mümkün olduğunca hızla uzaklaşmak lazım

bu arada ilk mesajımda size kısa , net ve vazgeçmenizi sağlayacak bir mesaj yazmak için heralde Serkan'ı kırdım kusura bakmasın , aldığında da belirttiğim üzere aşık olup alana saygım çok büyük ve çok çok büyük cesaret işi olduğunu belirtmiştim bu yüzden bu cesaret yoksa alınmaz

bir de madem uzattım biraz daha uzatayım ;

yaklaşık 2-3 ay önce yine evde ipad'den foruma göz gezdirirken eşim de yandan göz atarken beğendiğim bir Grand Seiko'yu şaka olsun diye alayım mı diye sordum ve cevap beğendiysen al canım oldu fakat bundan daha 3-5 gün önce Concord projesi için eşimle bildiğin tartışmıştık ve artık saate para vermeni istemiyorum!!! demişti fakat grand SEIKO'yu görünce içinden aman canım 300 TL'lik saat nasıl olsa alsın da hevesi geçsin demiş!!!
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Orca42 » 03 Eyl 2013, 21:58

HeroFB :lol: bu superdi...
GS de sonucta seiko... Bu arada simdi aydin saatin sitesinden baktim, fiyat 16.900 civari gibi...
Kullanıcı avatarı
Orca42

Mesaj serdarfb » 03 Eyl 2013, 22:19

Yaklaşık bir senedir forumda onlarca kutu açılışına şahit olduk. Bir saat tutkunu olarak hepsini heyecanla izledim ve dürüstçe söylemek gerekirse beğenmediğim bir saatte olmadı. :thumbup: Ancak iş bir saati alıp kullanmaya gelince sadece beğenmek yetmiyor diye düşünüyorum. Buna benzer bir çok tartışmayı hatırlamakla beraber, kendi adıma HeroFB dostumuzun konuyu kısa bir şekilde özetlediğini söyleyebilirim. :champ:

Ben Serkan'ın saatini denedim. Bond Başkanında desteği ve ciddi bir pazarlıkla fiyatı olabilecek en iyi noktaya da getirdim ama saat kullanıcısı olarak çizdiğim profili düşünerek (düğünlerde damat a rolex baklası takan profil :thumbup: ) almayı aklımın ucumdan bile geçirmedim. Serkan'ın seçimine tabi ki saygı duyuyorum. Eminim ki oda benim seçimlerim için aynı şeyleri düşünüyordur. :thumbup:

MelihGS dostumuza direk olarak alma diyemiyorum ama eğer bu foruma beni vazgeçirin bu saatten diye konu açıyorsa zaten işin sonu başından belli gibi bir hisse kapıldım. :D

Acaba bende "Beni şu Skymoon dan vazgeçirin"diye bir konu mu açsam :?: :roll: :?: :D :D
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj stark » 04 Eyl 2013, 00:34

SerdarFB yazdı:Acaba bende "Beni şu Skymoon dan vazgeçirin"diye bir konu mu açsam :?: :roll: :?: :D :D

Başgan :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj vmetin » 04 Eyl 2013, 01:04

Neden vazgeçesiniz ki? Hangi saatle mutlu olacaksanız onu alın bence. Saat işi tamamen zevk meselesi.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj MelihGS » 04 Eyl 2013, 07:52

Arakdaslar aldim :) Epey de uygun bir fiyata. Kanyon Aydin Saat'e tesekkurler :)
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Re: Ynt: Grand Seiko Spring Drive SBGA011 Alacagim Lütfen Va

Mesaj Erdem35 » 04 Eyl 2013, 08:10

E hadi hayirlisi olsun bakalim.... Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle :champ: bol bol foto isteriz ona gore ;)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj asymptote » 04 Eyl 2013, 08:43

Hayırlı olsun, :champ: forumda GS sayısı artıyor :champ: Bir FB'li olarak buna sevineceğimi hiç düşünmezdim.. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners