ben işin Rolex noktasında değilim kaldı ki Submariner dışında da marka fanı hiç değilim fakat iş altı üstü bir saate bir araba parası vermek gibi zaten hali hazırda gereksiz bir konu olduğunda imkanlar sınırsız değilse bazı şeylere de dur demek gerektiğini düşünüyorum.
Bazı arkadaşlarımız gibi sık saat değiştiren biri değilim hele al sat yapan biri hiç değilim ama bu bir saatimi ömür boyu kullanacağım anlamına gelmiyor gerekli olduğunda satmak istediğimde bir Seiko'ya bu bütçeleri ayırabilecek kişi sayısı Türkiye'de saat meraklıların buluşma mekanı olan forumumuzda bile 3'ken bu saat nasıl satılacak , kime satılacak ve ne kadar zararla satılacak diye iyice düşünmek lazım.
Rolex'leri millet 2 kadeh rakıya veriyor , alıyor , olmadı değiştiriyor ,canı kola geçen pepsi bezel alıyor ertesi gün bugün siyah t-shirt giyeceğim diyor düz sub'a dönüyor , akşam düğün var bir baklasını takarız diyip altın Rolex alan var yahu ve bu tarz işlerden zarar eden pek yok!!!
o yüzden zaten caymak için yer arıyorken bence mümkün olduğunca hızla uzaklaşmak lazım
bu arada ilk mesajımda size kısa , net ve vazgeçmenizi sağlayacak bir mesaj yazmak için heralde Serkan'ı kırdım kusura bakmasın , aldığında da belirttiğim üzere aşık olup alana saygım çok büyük ve çok çok büyük cesaret işi olduğunu belirtmiştim bu yüzden bu cesaret yoksa alınmaz
bir de madem uzattım biraz daha uzatayım ;
yaklaşık 2-3 ay önce yine evde ipad'den foruma göz gezdirirken eşim de yandan göz atarken beğendiğim bir Grand Seiko'yu şaka olsun diye alayım mı diye sordum ve cevap beğendiysen al canım oldu fakat bundan daha 3-5 gün önce Concord projesi için eşimle bildiğin tartışmıştık ve artık saate para vermeni istemiyorum!!! demişti fakat grand SEIKO'yu görünce içinden aman canım 300 TL'lik saat nasıl olsa alsın da hevesi geçsin demiş!!!