TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai Gitsin Mi?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai Gitsin Mi?

Mesaj Ozgur » 14 May 2013, 16:30

Heyecan yoksa degeride yoktur gozunde, mecburiyet yoksa kalmasi konusunda o zaman elden cikarmak mantikli gozukuyor...
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj Ahbob » 14 May 2013, 16:41

Sahibini heyecanlandırmayan, ona keyif vermeyen saatin gitme vakti gelmiştir derim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj neco » 14 May 2013, 17:02

Bence bir müddet kolunuza takmayın, eğer bu süre zarfında eksikliğini hissederseniz satmayın hissetmezseniz satın derim :champ:
Kullanıcı avatarı
neco

Mesaj Tolgi06 » 14 May 2013, 17:09

Gönder gitsin başkan :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj mlm » 14 May 2013, 17:26

Ben de Neco ile aynı fikirdeyim Clk :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 14 May 2013, 18:19

TSF ahalisine fikirleri icin tesekkürler. :champ:

Pismanlik duygusu en kötü sey. Pisman olmak istemedigim icin bu kadar düsünceliyim. Sonucta ben bu saati Almanya'da ve Italya'da bulamayip Salzburg'tan almistim... Biraz daha bekleyip kesin karari öyle vermek en dogrusu galiba :roll:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Baran » 14 May 2013, 18:49

Panerai eskiden beri cok sevdiğim bir marka,Pam000 keyifle kullandım birsüre.Kasa yapısı 10 metreden kendini belli eden klasikleşmiş dizaynı bence kült olmaya değer bir marka.Fakat benım satmamdaki en buyuk etken neredeyse 1 saat parası harcamama rağmen birtürlü tam içime sinen kayışı bulamamam oldu.Saatin kendine ait bir kayışı yok sanki sadece kasadan oluşuyor ki bu tespit Razz dan geldiğinde işte tam olarakta öyle dediğimi hatırlıyorum.Kurma meseleside benım için öteki etkendi ama coğu insan kurma olayından zevk alıyor o yuzden o eksi yönü değil saatin bence.

Gelelim asıl mevzuya.Paneraimi 2. bir Rolex almak için sattım ben ve pişman olmadım.Rolex is Rolex diyorum Clk yapıştır gitsin :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj drk » 14 May 2013, 19:02

Panerai son zamanlarda üretim adetlerini aşırı derecede artırdı, artık eskisi kadar ulaşılması zor bir marka değil. Aynı zamanda fiyatları da çok arttı, kalitesi değişmezken bir üst fiyat kategorisine zıpladı. Panerainin yeri benim için ayrı ancak her model için değil, ben olsam yollardım.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners