Binlerce tl vereceksin ve saniye kolu index'lere denk gelmeyecek... Sonra bunu kafaya taktığın için bilimum psikolojik etiketlere maruz kalacaksın...
Gidin dandik fossil mossil alın o zaman.
tachyon yazdı:Binlerce tl vereceksin ve saniye kolu index'lere denk gelmeyecek... Sonra bunu kafaya taktığın için bilimum psikolojik etiketlere maruz kalacaksın...
Gidin dandik fossil mossil alın o zaman.
2fast4u yazdı:Simdi aslinda saatcilere kizmamak lazim bizim gibi ulkelerde saatin forumunu acinca marka dedigin bile cercop olur .Bu forumu tourbillon sahibi de okuyor ama yazmiyor simdi binlerce lira vermek kismini tekrar dusunup saat kac ona bakin
tachyon yazdı:2fast4u yazdı:Simdi aslinda saatcilere kizmamak lazim bizim gibi ulkelerde saatin forumunu acinca marka dedigin bile cercop olur .Bu forumu tourbillon sahibi de okuyor ama yazmiyor simdi binlerce lira vermek kismini tekrar dusunup saat kac ona bakin
Amaç saatin kaç olduğunu öğrenmekse hepimiz biliyoruz ki kollarımızdaki saatlerin hepsi gereksiz. Benim anlatmak istediğim nokta şu... Eğer detaylara önem vermeyeceksek o zaman belli bir fiyat seviyesindeki saatlere neden para verelim. Benim açımdan bu konuda geçen kapak ve tepe hususu hiç önemli değilken saniye kolunun indexleri tutmaması kritik bir hata. Mükemmellikler detaylarda gizlidir ki bu husus detay bile değil.
Gidip Fossil aldığında bu hata ile karşılaşsan "ya işte fossil daha ne bekliyorsun der geçersin" ancak Omega bu hatayı yaparsa ve spesifik değil o modelin tamamında bu görünürse, ortada ciddi bir sorun var demektir. Açıkçası benim hiç lüks ve yüksek segmentte saatim olmadı kesinlikle marka bağımlısı da değilim kullandığım iki tane de saatim var. Ancak eğer bir Omega'daki finishing sorununu görmeyeceksem yada görmezden geleceksem o zaman saat meraklısı olmanın ne anlamı kaldı?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 80 misafir
|