TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vitrin Rolex'i

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Vitrin Rolex'i

Mesaj murderbunnie » 13 Nis 2013, 22:11

donjohnson yazdı:Vitrin Rolex'i de iyiyimiş. Buzhane Balığı gibi :D

:lol: :lol:
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj Clk » 13 Nis 2013, 22:12

Triton yazdı:Ben de bugün birisiyle tanıştım, Türkiye de yetkili bayi dışında satılan Rolex lerin güvenilir olup olmadığı hakkında bazı soruları vardı.

Düşünceleriniz nedir?

Saat datejust. Satıcı Almanya dan ithal ettiğini söylemiş ve spot fiyat vermiş....

Triton, saat Almanya'dan geliyorsa sertifikasinda Ülke Kodu : LC 100 yazmali. Eger sertifikanin ve saatinin detayli düzgün bir fotografini cekebilirse saat orijinal mi degil mi söyleyebilriz.

Yetkili saticilar disinda ki saatlere eger bu konuda uzman derecesinde iyi degilseniz mesafeli yaklasin derim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Triton » 13 Nis 2013, 22:15

clk, tşkler. Zaten bu arkadaşı foruma yönlendirdim.

Ben de aynı düşüncedeyim. Aslında olay açık ancak burada yazmak istemiyorum. Kendisini uyardım.

Eğer okuyorsa gerekeni anlamıştır....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj punk » 14 Nis 2013, 13:02

Nicin burun kiviriyorlar anlamadim. Sahtesi ile orijinalini ayirmak o kadar da zor degil ki.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Triton » 14 Nis 2013, 19:15

leonardo06 yazdı:Türkiyedeki Rolexlere yetkili bayiden bile alsanız avrupada burun kıvırıyorlar.
malum, taklitte Çin'den sonra ikinciyiz

Onlar kendilerinden alınmadı diye burun kıvırıyor olabilirler. Pazarlık edene de burun kıvırıyorlar ama menfaatlerine uyarsa en burun kıvırdıkları işleri yapmaktan da geri kalmıyorlar. Bu tipik Avrupa iki yüzlülüğüdür. Biz Osmanlıdan beri bu iki yüzlü tutumun maalesef muhatabıyız ve olmaya da devam ediyoruz.

Ancak bizdeki esnafın ticaret anlayışı çarpık olduğu için adamlara hak vermemek bazen hatta genellikle mümkün değil.

Ayrıca Türkiyede bu denli iyi taklit yapılıyor mu konumuz değil ama pek anlayamadım?
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj leonardo06 » 14 Nis 2013, 19:35

bu denli iyi taklit yapmak değil bence. kastettikleri, sonuçta Türkiyenin bir taklit cenneti olması.

geçen gün Hollandalı cimri bir dostum Antalyadan gelirken uçağa binmeden bir kaç saat önce, çakma Lacoste kazak almış:)
Amsterdama indiğinde kazağın timsah düşüvermiş:)
yapıyorsunuz şunu ama, bari hakkıyla yapın dedi
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj Triton » 14 Nis 2013, 22:05

Taklit cenneti olmasında kabahat adli makamlarda. yurt dışındaki gibi ciddi kontrol ve ceza olsa olmaz.

Piyasa bu kadar başıboş olunca bu sonuç normal..

Zaten Lacoste un hiçbir ürününün almıyorum, gerçeği sahtesi her yerde. Gına geldi....
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj 2fast4u » 15 Nis 2013, 15:31

Bu taklit olma veya olmama meselesi degil almanya'da rolex ini takasa verirken adam istanbul dahil dubai sertifikasini bile kabul etmiyor.AB ulkeleri cikisli saatler para ediyor cunku alici grubu saatlerde buna dikkat ediyor .clk daha iyi aciklar ancak amerika da durum daha da farkli mesela her turlu rolex kagitsiz bile para eder yeter ki dukkan sahibi saatin calinti olmasi ihtimalini dusunmesin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kirpi ve 104 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners