TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Avrupa Gezisi Saat Mağazası İzlenimlerim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Avrupa Gezisi Saat Mağazası İzlenimlerim

Mesaj Triton » 29 Mar 2013, 22:25

asymptote yazdı:TSF Politics / Politika Köşesi mi kursak ne?.. :D Aslında gayet güzel olur da işe zamanla siyaset karışacağı için tehlikeli.. :)

Katılıyorum. Biz kısıtlı da olsa saatler çerçevesinde siyaset yapmakla yetinelim diyelim... :D
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj asymptote » 29 Mar 2013, 22:37

Triton yazdı:Nükleer felaketin sınırı yok. Sil baştan yapmak dahi mümkün olmayabilir. Bazen düşünürüm, insanın böylesine muhteşem bir zeka gücüne sahip olması, tabiattaki muazzam denge göz önüne alınınca, acaba iyimi yoksa kötümü diye :?:

Konu çok güzel seyrediyor, rayından saptırmak istemem ama şunu eklemeden edemedim:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1301482/Human-race-colonise-space-face-extinction-warns-Stephen-Hawking.html
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 29 Mar 2013, 22:54

Asymptote, biz o 200 yili cikartamayiz. :lol:

1000 yilinda dünya nüfusu yaklasik 310 milyon
1850 yilinda dünya nüfusu yaklasik 1.250 milyon
1990 yilinda dünya nüfusu yaklasik 5.270 milyon
2000 yilinda dünya nüfusu yaklasik 6.100 milyon

850 yilda 900 milyon artan dünya nüfusu, 10 yillik periyotta neredeyse 900 milyon artmis. Su an yaklasik 7.000 milyon...

Biz dünya nüfusunu, doganin dengesini nasil kontrol altinda tutabilecegimizi düsünüyoruz; kimisi de ordan 3 cocuk yapin diyor :lol: Iste sosyal kültür budur :D

Not: Konuyu rayindan cikarttin gercekten :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 29 Mar 2013, 22:59

Clk yazdı:Not: Konuyu rayindan cikarttin gercekten :champ:

Hehe, sori başkan.. :)

Konu aslında rayından çıkmış bile farkında değiliz, başlık "Avrupa Gezisi Saat Mağazası İzlenimlerim" ve biz dünyanın geleceğini tartışıyoruz.. Nasıl bir forum bu böyle.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj swısstıme » 30 Mar 2013, 00:22

Vay be... :o bizim konu nerelere gelmiş.Ama gerçekten çok güzel bir paylaşım oluyor. ;)
Kullanıcı avatarı
swısstıme

Mesaj 2fast4u » 30 Mar 2013, 08:11

Bence konunun saptigi nokta TSF nin entellektuel kimligini ve sadece saat takintisi olmadigini guncel konulara da hakimiyetini hatta global akimlari da takip ettigini gosteriyor biraz abartmis olabilirim yani entel dantel falan:)clk zaten merkel le bizimki dunyayi kurtaracak haberin yok
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 30 Mar 2013, 09:58

Merkel sürekli arar fikirlerimi sorar zaten. Hatta bir ara o kadar cok aramis ki BND (Alman Gizli Servisi) ajanlari bizim evi basti. Aldilar götürdüler kafada maske ile karanlik bir oda da actim gözlerimi! Tek bir ampül bir de ampül gibi bir adam odanin icerisinde. Meger Joachim Sauer'mis. Merkel'in kocasi. Bana söyle dedi...

Joahim : Lan
Clk : Buyrun benim
Joachim : Artist diyorlar sana
Clk : sen nerden biliyon TSF üyesimisin?
Joachim : Benim hatun ile iliskin varmis
Clk : Yok be yegenim, senin ki sürekli beni arayip duruyor :D Benim gözüm yok :lol:
Joachim : Bu iliski burada bitecek. Seni topuklarindan vurdururum
Clk : Hersey Almanya icin!!! Zaten ben alacagimi aldim :D
Joachim : :shock:

Iste böyle bi geyik döndüydü aramizda 2fast :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 31 Mar 2013, 13:37

İnce esprileri yakaliyorum :)fakat bu karinin afedersin donerci cinayetlerinde de parmagi cikti belirttigin gizli servisler araciligi ile yani onlarin bu tarzi anlattigin sekilde zaten
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 223 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners