saaf yazdı:Triton yazdı:Hoşluk ve boşluk yan yana olabiliyor. Gerçi bu durum genelde insanlar için geçerli olsa da saat gibi ürünler için de geçerli.
Önemli olan mutlu olmak. Yinede derim ki böyle bir kaç saat sahibi olmaktansa daha kaliteli bir tek saat almak bence daha doğru. Ancak bütçem bu diyerek alan için zaten sorun değil.
Güle güle kullanın...
hacı abi üç kuruşluk mutluluğumuz vardı şu yatğın yorumla iki dakkada harcadın bizi oldumu şimdi hiç!
'Hoşluk ve boşluk yan yana olabiliyor'
zaten paramız yok.en beğendiğim saat 202milyar215milyon saate içim gitti, resmen hayal dünyam kendini buldu.
bunla da kendimizi geçiştirelim dedik.
yalnız dikkatini çekerim hacı abi belki küçümsedin ama maalesefki benim gördüğüm detayların sen görememişsin.dikkatini çekerim bir boşluk yok.(saat,ayrıntıdan anlayan ince ruhlu insanların işidir).
(yazdıklarım yermek yada saygısızlık amaçlı değildir.)
Küçümsemedim, fikir vermeye çalıştım. Verdiğin paraya gerçek saatler de bulabilirsin. Bu işin parayla alakası senin yorumladığın biçimde değil. Ayrıca hesap makinesi üzerindeki mini quartz saatler dahi zamanı doğru tutuyor. Eğer maksat buysa.
Sayende hacı da olduk. Ne demek lazım? Umarım klavye gırgırı yapmak niyetiyle burada değilsindir.
Arkadaşlar çin malı quartz bir makineye para verme demişler. Doğru söylemişler. Bu siteyi biraz detayla okursan öğrenecek onlarca şey bulursun. Benim bulduğum gibi. Ben de bir saatçi tarafından dolandırıldıktan sonra bu forumu buldum. Yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum. Faydalanılacak birçok detay olduğu için. Sana da bu yöntemi tavsiye ederim.
Bu forumdaki ana fikir ne kadar para ettiği değil, verdiğin paraya ne kadar değdiğidir.
Görüntüyü süslemekle konuşmayı süslemek arasında pek bir fark bulunmaz. Çünkü ikisinin de amacı aynı. Ancak önemli olan içeriğidir. Burası polemiklerle değil içeriğiyle öne çıkmış olan bir forum. Yazarken yola çıkış noktamız bu, sana sataşmak değil....
Seni mutlu etmişse zaten başka söylenecek söz olamaz. Güle güle kullan....