TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

al覺nan Saatim Hakk覺nda Yorum ve neri

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: al覺nan Saatim Hakk覺nda Yorum ve neri

Mesaj asymptote » 02 Oca 2013, 02:48

Gasp b羹y羹k bir su癟tur ve cezas覺 癟ok a覺rd覺r..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Ert » 02 Oca 2013, 04:34

stat o zaman siz evaklarla birlikte hem savc覺l覺a hem internet g繹r羹nt羹lerinden sat覺c覺ya hemde emniyet organlar覺na ikayette bulunun. Pei s覺ra iyi bir avukat ile bu iin 羹zerine gidip sat覺c覺n覺n saati incelenmek 羹zere yetkili kuruma getirtme emrini 癟覺kart覺n ve sonras覺nda saatin sizin olduuna dair ispat覺 bekleyin. Saati eya takas覺nda alan vatandata saati ona takaslayan ahs覺 gene legal kanallarla buldurma arama emri 癟覺karts覺n. ayet ahsa ula覺l覺rsa sizde o ah覺s覺n nakliyeci olduunu ispatlay覺p saatinizi 癟ald覺覺n覺 tespit ettirin. Saati 150 tl ye almay覺n tabi bou bouna bende olsam b繹yle yapard覺m. Adalet yerini bulmal覺 . :thumbup:
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj Ert » 02 Oca 2013, 04:43

Bir yard覺m daha ; saatin 癟iziini g繹rm羹s羹n羹z saat sizdeyken bir resmi vard覺r illaki o resim ve internet sitesinde sat覺覺n yap覺ld覺覺 resmi avukat覺n覺za verin . izikten yola 癟覺k覺n . 襤yi bir balang覺癟 olabilir . Umar覺m t羹m uralar覺n覺z sonucunda saatinize kavuur bizlerede m羹jdeli haberi iletirsiniz .
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj PhD » 02 Oca 2013, 08:48

Zorla alay覺m derken ba覺n覺z derde girmesin dikkat edin. Bence adama savc覺l覺a vereceinizi s繹yleyin 50 liraya balamaya 癟al覺覺n. Hi癟 zarar etmeyeyim saat zaten benimdi d羹羹ncesi i癟inde unu akl覺n覺za getirin, hi癟 bulamayada bilirdiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
PhD

Ya: 46
Kay覺t: 10 May 2010, 23:10

Mesaj Cihan » 02 Oca 2013, 11:17

Avukat vs. 150 tl'dan daha fazla tutar.Manevi deeri b羹y羹kse Waffens abim'in dedii gibi pazarl覺kla al覺n :thumbup:
Kalem&Saat!
Kullan覺c覺 avatar覺
Cihan

Ya: 24
Kay覺t: 06 Nis 2012, 22:01

Mesaj sedir » 02 Oca 2013, 11:49

Maksat ile hareket birbirine uyumlu olmal覺.
Bazan bir maksada ulamak isterken baka eyleri ikinci plana itmek gerekebilir.

Maksad覺n覺z nedir?
1. Manevi deeri b羹y羹k 癟al覺nm覺 saati geri almak.
2. H覺rs覺zlara haddini bildirmek.
Bunlardan birini se癟mezseniz, sonu癟ta iki maksad覺n覺za da ulaamazs覺n覺z.
nce siz se癟in, sonra bizler yorum, 繹neri yapal覺m ;)
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj deVille » 02 Oca 2013, 13:53

saatin 羹zerinde herhangi bir seri numaras覺 ya da elinizdeki belgelerin o saate 繹zg羹lenmi olduunu belirten bir kan覺t覺n覺z varsa iiniz uzun ama sonunda baar覺 ile sonu癟lanmas覺 m羹mk羹n. ancak b繹yle bir belge yoksa ve siz saatin size ait olduunu fiziksel 繹zelliklere dayanarak kan覺tlama yolunu se癟erseniz en ufak bir 羹phe san覺覺n lehine olarak yorumlan覺r.
ceza hukukundaki 羹pheden san覺k yararlan覺r (in dubio pro reo) kural覺 b繹yle s繹yler. fatura garanti belgesi sertifika vs. gibi bir belge ve bu belgenin size ait olduunu ve 癟al覺nd覺覺n覺 iddia ettiiniz saat ile 羹pheye yer b覺rakmayacak bi癟imde 繹zg羹lendiini ispatlarsan覺z baar覺ya ula覺rs覺n覺z.
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Ya: 45
Kay覺t: 23 Au 2012, 15:07

Mesaj herofb » 02 Oca 2013, 16:16

bahsedilen y繹ntemlerle evet baar覺ya belki ula覺labilir ama ka癟 adet 150 TL gider oras覺n覺 bilmiyorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners