TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

700. Y覺l Vacheron Constantin Saati Sat覺ta

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 700. Y覺l Vacheron Constantin Saati Sat覺ta

Mesaj Baran » 24 Eki 2012, 10:01

f羹r羹kten bir i olmu..1000 dolar bile vermem.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj 2fast4u » 24 Eki 2012, 10:10

Archimed :) pasi gol yaptin... Baran benim param cok alir kenara koyarim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Baran » 24 Eki 2012, 10:48

覺yyy g繹rg羹s羹z :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj fuatsonar » 24 Eki 2012, 11:54

mucadeleci yazd覺:
asymptote yazd覺:Osmanl覺'n覺n 700. y覺l覺n覺 kutlamak i癟in saat yap覺yorsun kadran覺nda ha癟 var, olacak i deil..

+1, ayn覺 eyi yazacakt覺m, sen yazm覺s覺n dostum... Dam 羹st羹nde saksaan, gel bize baz覺 baz覺... olmu bu saat.

Arkadalar; imdi siz saatin tarz覺na ve basitliine tak覺lmad覺n覺z da hac'a m覺 tak覺ld覺n覺z. :?: :lol: Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa :?: :lol: Tabiki marka amblemini saat'e koyacak, bunda tuhaf bir durum yok, as覺l amblemini koymazsa orjinallii 羹pheli duruma d羹er, ama Osmanl覺n覺n 700. y覺l'a 繹zel hem de limited edition olan bir saatin, bu kadar basit ve sade piyasada sat覺lan 10 tl lik saat gibi dizayn etmesi b繹yle bir marka i癟in felakettir. :o
Kullan覺c覺 avatar覺
fuatsonar

Ya: 45
Kay覺t: 23 May 2012, 13:24

Mesaj asymptote » 24 Eki 2012, 11:58

fuatsonar yazd覺:Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa :?: :lol:

Bak bunu hi癟 d羹羹nmemitim.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj tachyon » 24 Eki 2012, 12:30

fuatsonar yazd覺:
mucadeleci yazd覺:
asymptote yazd覺:Osmanl覺'n覺n 700. y覺l覺n覺 kutlamak i癟in saat yap覺yorsun kadran覺nda ha癟 var, olacak i deil..

+1, ayn覺 eyi yazacakt覺m, sen yazm覺s覺n dostum... Dam 羹st羹nde saksaan, gel bize baz覺 baz覺... olmu bu saat.

Arkadalar; imdi siz saatin tarz覺na ve basitliine tak覺lmad覺n覺z da hac'a m覺 tak覺ld覺n覺z. :?: :lol: Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa :?: :lol: Tabiki marka amblemini saat'e koyacak, bunda tuhaf bir durum yok, as覺l amblemini koymazsa orjinallii 羹pheli duruma d羹er, ama Osmanl覺n覺n 700. y覺l'a 繹zel hem de limited edition olan bir saatin, bu kadar basit ve sade piyasada sat覺lan 10 tl lik saat gibi dizayn etmesi b繹yle bir marka i癟in felakettir. :o

Tasar覺mda ki 癟irkinlii bir kenara b覺rak覺n, saati ilk g繹rd羹羹mde padiah turas覺n覺n alt覺nda ki ha癟 beni olduk癟a rahats覺z etmiti. VC'nin ambleminin ha癟 olduunu bilmeme ramen daha 繹nce ha癟s覺z VC saatlerini g繹rd羹羹mden neden bu tasar覺mda ha癟 kullan覺ld覺覺n覺 dorusu anlamakta g羹癟l羹k 癟ekiyorum.

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
tachyon

Kay覺t: 23 Eki 2010, 23:29

Mesaj herofb » 24 Eki 2012, 13:05

asymptote yazd覺:
fuatsonar yazd覺:Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa :?: :lol:

Bak bunu hi癟 d羹羹nmemitim.. ;)

asymptote bende de bir ayd覺nlanma olmad覺 deil ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj fuatsonar » 24 Eki 2012, 14:14

tachyon yazd覺:
Tasar覺mda ki 癟irkinlii bir kenara b覺rak覺n, saati ilk g繹rd羹羹mde padiah turas覺n覺n alt覺nda ki ha癟 beni olduk癟a rahats覺z etmiti. VC'nin ambleminin ha癟 olduunu bilmeme ramen daha 繹nce ha癟s覺z VC saatlerini g繹rd羹羹mden neden bu tasar覺mda ha癟 kullan覺ld覺覺n覺 dorusu anlamakta g羹癟l羹k 癟ekiyorum.

Resim
Resim
Resim
Resim

Kendi amblemi kullan覺lmayan VC lerin resimlerini inceledim,ger癟ekten 癟ok basit ve sadelik katm覺, ama bu tipte saatler belirttiim 羹zere piyasada zencilerden daha ucuza al覺nabilir, o zaman gidip te d羹nya para vermenin anlam覺 yok, bu saati 25000 verip koluma taksam,bana hangi zenciden ald覺n diye sorarlar. Bir markay覺 marka yapan kalitesi,menei ve dier taklitlerinden ay覺ran amblemidir, deerli arkadalar覺n halen daha neden ambleminin kullan覺ld覺覺n覺 anlamak istememesi beni ger癟ekten a覺rt覺yor, Arkada adam覺n amblemi, tabi kullanacak, kimse kalk覺p ta kullanamazs覺n diyemez, ha daha 繹nce kullanmad覺覺 modeller olmas覺 bunda da kullanmayaca覺 anlam覺na gelmez, kullanmamas覺 hata olur, zaten saat dizayndan ve g繹rsellikten uzak firma ad覺na facia bir saat, ha amblemini de koymas覺n, hatta ad覺n覺 da yazmas覺n ee ne fark覺 kald覺 piyasada zencilerin satt覺覺 saatten
Kullan覺c覺 avatar覺
fuatsonar

Ya: 45
Kay覺t: 23 May 2012, 13:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners