mucadeleci yazd覺:asymptote yazd覺:Osmanl覺'n覺n 700. y覺l覺n覺 kutlamak i癟in saat yap覺yorsun kadran覺nda ha癟 var, olacak i deil..
+1, ayn覺 eyi yazacakt覺m, sen yazm覺s覺n dostum... Dam 羹st羹nde saksaan, gel bize baz覺 baz覺... olmu bu saat.
fuatsonar yazd覺:Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa![]()
fuatsonar yazd覺:mucadeleci yazd覺:asymptote yazd覺:Osmanl覺'n覺n 700. y覺l覺n覺 kutlamak i癟in saat yap覺yorsun kadran覺nda ha癟 var, olacak i deil..
+1, ayn覺 eyi yazacakt覺m, sen yazm覺s覺n dostum... Dam 羹st羹nde saksaan, gel bize baz覺 baz覺... olmu bu saat.
Arkadalar; imdi siz saatin tarz覺na ve basitliine tak覺lmad覺n覺z da hac'a m覺 tak覺ld覺n覺z.![]()
Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa
![]()
Tabiki marka amblemini saat'e koyacak, bunda tuhaf bir durum yok, as覺l amblemini koymazsa orjinallii 羹pheli duruma d羹er, ama Osmanl覺n覺n 700. y覺l'a 繹zel hem de limited edition olan bir saatin, bu kadar basit ve sade piyasada sat覺lan 10 tl lik saat gibi dizayn etmesi b繹yle bir marka i癟in felakettir.
asymptote yazd覺:fuatsonar yazd覺:Hac'覺n orada olmas覺n覺n sebebi markan覺n ambleminin hac olmas覺 olmas覺n yoksa![]()
Bak bunu hi癟 d羹羹nmemitim..
tachyon yazd覺:
Tasar覺mda ki 癟irkinlii bir kenara b覺rak覺n, saati ilk g繹rd羹羹mde padiah turas覺n覺n alt覺nda ki ha癟 beni olduk癟a rahats覺z etmiti. VC'nin ambleminin ha癟 olduunu bilmeme ramen daha 繹nce ha癟s覺z VC saatlerini g繹rd羹羹mden neden bu tasar覺mda ha癟 kullan覺ld覺覺n覺 dorusu anlamakta g羹癟l羹k 癟ekiyorum.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 224 misafir
|