Mantik olarak doğru, aykırılık bulamadım.Soap yazdı:Forumun cok siki takipcisi degilim, belki bana boyle denk gelmistir ama cok fazla celiski goruyorum.bir saate 20 bin dolar verilir mi,bir longinesten cok mu kalite farki var diyen birine saat koleksiyonculugu elit bir hobidir, F/P olarak bakilmaz deniyor.Diger bir konuda 4000 tl ye omega logolu plastik saat alinir mi,seiko daha mantikli ve f/p urunu deniyor.Alismaya calisiyorum
Peki sen kimsin ki tanımadığın samimiyetin olmayan birine “sen” diye hitap edip düşüncelerini yargılıyorsun ?mvurucu yazdı:esenturk yazdı:Hahahah fakir lafına ne içerlemişsiniz be bu cengaver arkadaşların nedense zamanında swiss olmayan saat koleksiyonunu paylaşan bir arkadaşa yapılan olmaz olsun öyle koleksiyon gibi yorumlara borusu ötmüyordu![]()
Yukarıda birisi de Mercedes a alana fakir s alsana diyor musun demiş alakaya maydanoz)
Mercedes çıkıp ben dacia logana bi dokunuş yapacağım dacia logosunun üstüne kocaman Mercedes yazacağım tipini de Mercedes’e benzeteceğim ama malzeme kalitesi motor mekanik hala aynı tırt seviyede kalacak diye bi araba yapsayı, bunu da sırf üstünde Mercedes yazıyor diye alan napalım Mercedes alamayacağız diyerekten alsa ona fakir gidip Mercedes alsana o zaman derdim.
Neyse geçenlerde bi konu vardı forumda paylaşım düştü diye. Her geçen gün sebepleri daha da ortaya çıkıyor. Biri de değil 4 ben 5 bile veririm demiş helal be koca yürekli adam şu an swatch Group ceosu masasında oturup bu Türkler ne koca yürekli insanlar diye duygulanıp ağlıyor))
Tamam arkadaşlar siz kralsınız sizin dediğiniz doğru 4 değil 5 hatta 15 hatta 25 verip alınır bu saat sonuçta alan razı veren razı. O paraya “alanın rızası var”
Selametle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet o cengaver benim
Lafimin da arkasindayim
Sen kimsin ki insanlari aldiklari ya da ilgi duyduklari urune gore fakir diye hele bir de bunu bir asagilama sifati olarak kullanarak yaftaliyorsun??
Mercedes olayini su yuzden soyledm sonucta omega da swatch gruba ait..Adam kopyalamiyor calmiyor ayni cati sirket altinda urun cikariyor...
Ben bu foruma saat sevgim ve merakim yuzunden uye oldum..casio da aldim orient de aldim..tag heuer de aldim vulcain de aldim...rolex de aldim panerai de aldim omega da aldim...sirf vitrinde gordum hosuma gitti diye skeleton hislon bile aldim...
Hepsinde de ayni hevesle eve gittim..baslik actim inceledim hevesimi alana kadar kurcaladim
Bahsettigin basliktan haberim yok ama bana gore her saat severin kendi koleksiyonu bana gore milyarlar degerinde ki bu sevgiye meraga paha bicilmez...
O koleksiyon icin de o kotu yorumlari yapanlar bence senin bu saati alana omega alamayan fakirler demenle ayni carpik ve itici bakis acisindaki kisiler...
Pişman olmazsınız hocam. Tissot fp olarak swiss saatlerin içinde en iyilerdendir. Gerek işçilik gerek malzeme kalitesi gerek mekanizma olarak gayet sorunsuz bir markadır.schweizertorte yazdı:Bugün bu saat ile çok yakın bir fiyata sahip olan Tissot Seastar 1000 Chronograph modelini aldım. Sonradan pişman olur muyum bilmiyorum fakat fiyatına göre Tissot markasının malzeme kalitesi çok hoşuma gitti. :]
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 211 misafir
|