G羹zel bilgilendirici payla覺mlar i癟in saolun.Heyea yazd覺:depechemode yazd覺:Heyea yazd覺:
襤lk ald覺覺mda g羹nl羹k -30 saniye sapmas覺 vard覺. Nh35 mekanizman覺n 癟ok kolay bir ekilde ayarlanabildiini duymu/okumutum ama kapa覺 a癟覺p m羹dahale etmeyi hi癟 d羹羹nmemitim bu zamana kadar. Saatin zaman tutma d覺覺ndaki her eyinden 癟ok memnundum ama 2 g羹nde 1 dakika geri kalmas覺 癟ok sinirimi bozuyordu. Gece tepe 羹st羹ne ya da ters 癟evirip koyduumda daha da geri kal覺yor, - y繹nde sap覺yordu. En son m羹dahale etmeye karar verdim. Saatin arka kapa覺n覺 a癟mak i癟in malzemem yoktu, koli band覺 ile a癟t覺m. K羹rdan覺n bir ucunu kesip hafif t繹rp羹ledim. Ufak bir dokunu yapt覺m bakt覺m -10 saniyeye d羹t羹 sapma. Tekrar a癟覺p ayarlad覺m vee sonu癟 g羹nde 0 saniye sapma.
D羹n akam bu saatlerde eitleyip koluma takt覺m. imdi kontrol ettim ve sapma yok.
Android i癟in watch accuracy meter isimli bir uygulama var; 癟ok faydas覺 oldu bu s羹re癟te. Ayarlay覺p uygulamadan kontrol ettim, sonra g羹n i癟inde kolumda kulland覺m ve tekrar bakt覺m. Ona g繹re bir ayarlama yapt覺m ve bu sonuca ulat覺m. Bundan sonra sapmas覺 olan saatlerime de ayn覺 eyi yapar覺m.
Pand羹l羹n oradaki -/+ k覺sm覺ndanm覺 yapt覺n覺z.
Evet hocam. stteki ayar kolu ile beat deerini, alttaki ile sapmay覺 ayarlayabiliyorsunuz. Zaten + - ile y繹n羹 g繹steriyor. Saat - y繹nde sapma yap覺p geri kal覺yorsa h覺zlanmas覺 i癟in + y繹n羹ne doru k羹rdan gibi bir eyle ittiriyorsunuz. Minik bir dokunu yetiyor zaten. Kasa a癟覺kken i癟ine toz k覺l ka癟mamas覺 繹nemli. Bir de kapa覺 geri kapat覺rken contaya dikkat etmek laz覺m. Saat u an hala kolumda ve sapmas覺z ilerlemeye devam ediyor.
Bunun gibi 癟ok fazla video var. Bu video bana yard覺mc覺 olmutu.
https://www.youtube.com/watch?v=vz_1rhl1lvY
@mturann teekk羹r ederim.
Otomatik Saatler yaayan bir mekanizma ve geri kalmas覺da 癟ok doal.
Takan kiinin g羹n i癟indeki hareketi, soguk/s覺cak ortam durumu, kolda duru a癟覺s覺 vs. gibi birka癟 fakt繹r羹n bir araya gelmesi ile ortaya 癟覺kan bir durum. Mekanik doas覺n覺n bir sonucu olarak sapma yapmas覺 癟ok doal.
ok afaki bir sapma olmad覺k癟a ben kendi ad覺ma dert etmeden kullan覺yorum.
23078PND5G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi