TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj manil » 25 Mar 2022, 17:48

Omega, Rolex, vs küresel ölçekteki şirketlerin sonuçta kar odaklı şirket olduğunu, bizdeki gibi 'hayır hasenat' işlerinin olmadığını (Rolex vakfı muhabbeti olmasın) ve netice itibarıyla global vizyonla lüks tüketim ürünü üreten, değer yaratan şirketleri gelene gidene saplayan kapalıçarșı esnafı gibi görmemek lazım. Çok basite indirgemek doğru değil.

Güzel bir modeli giriş seviyesine de uyarlamıșlar, olay bu.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj cemhk » 25 Mar 2022, 17:52

Bu urun bu fiyati eder mi? Dunyanin en anlamli sorusu ;)

Size gore etmiyosa almazsiniz, bana gore ediyosa alirim. Alana da almayana da laf etmek isin garip tarafi.

Yoksa Swatcha gelene kadar fiyati konusulmasi gereken cok urun var. saatin fiyati da aslinda yuksek degil 250 CHF, sadece bizim paramiz degersiz.
Kullanıcı avatarı
cemhk

Mesaj esenturk » 25 Mar 2022, 17:58

Hahahah fakir lafına ne içerlemişsiniz be bu cengaver arkadaşların nedense zamanında swiss olmayan saat koleksiyonunu paylaşan bir arkadaşa yapılan olmaz olsun öyle koleksiyon gibi yorumlara borusu ötmüyordu :)

Yukarıda birisi de Mercedes a alana fakir s alsana diyor musun demiş alakaya maydanoz :))

Mercedes çıkıp ben dacia logana bi dokunuş yapacağım dacia logosunun üstüne kocaman Mercedes yazacağım tipini de Mercedes’e benzeteceğim ama malzeme kalitesi motor mekanik hala aynı tırt seviyede kalacak diye bi araba yapsayı, bunu da sırf üstünde Mercedes yazıyor diye alan napalım Mercedes alamayacağız diyerekten alsa ona fakir gidip Mercedes alsana o zaman derdim.

Neyse geçenlerde bi konu vardı forumda paylaşım düştü diye. Her geçen gün sebepleri daha da ortaya çıkıyor. Biri de değil 4 ben 5 bile veririm demiş helal be koca yürekli adam şu an swatch Group ceosu masasında oturup bu Türkler ne koca yürekli insanlar diye duygulanıp ağlıyor :)))

Tamam arkadaşlar siz kralsınız sizin dediğiniz doğru 4 değil 5 hatta 15 hatta 25 verip alınır bu saat sonuçta alan razı veren razı. O paraya “alanın rızası var”

Selametle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj monopusher » 25 Mar 2022, 18:02

250 TL olması lazım uyarlasınlar buraya göre [emoji3]

the difference is to be sharper than anyone else.
Kullanıcı avatarı
monopusher

Mesaj castilla » 25 Mar 2022, 18:05

Herkes swatcha kullan at plastik pilli saat muamelesi yapmis, merak ediyorum bu swatchlar bu kadar kolay mi bozuluyor? 3-4 sene calisan swatch yok mu piyasada?

Kullanıcı avatarı
castilla

Mesaj Soap » 25 Mar 2022, 18:15

Buradaki mantiga gore tudor markasinin en ufak bir sayginligi olmamali.Rolex ile neredeyse birebir ayni modelleri mevcut bolca.D kisim da rolex homage versiyonlari denecek kadar benziyor.O zaman bu arkadaslarin en karsi cikmasi gereken marka tudor olsa gerek.Tudor basliklarinda ; fakir , rolex alamadin mi deniyor mu acaba.
Kullanıcı avatarı
Soap

Mesaj mvurucu » 25 Mar 2022, 18:16

esenturk yazdı:Hahahah fakir lafına ne içerlemişsiniz be bu cengaver arkadaşların nedense zamanında swiss olmayan saat koleksiyonunu paylaşan bir arkadaşa yapılan olmaz olsun öyle koleksiyon gibi yorumlara borusu ötmüyordu :)

Yukarıda birisi de Mercedes a alana fakir s alsana diyor musun demiş alakaya maydanoz :))

Mercedes çıkıp ben dacia logana bi dokunuş yapacağım dacia logosunun üstüne kocaman Mercedes yazacağım tipini de Mercedes’e benzeteceğim ama malzeme kalitesi motor mekanik hala aynı tırt seviyede kalacak diye bi araba yapsayı, bunu da sırf üstünde Mercedes yazıyor diye alan napalım Mercedes alamayacağız diyerekten alsa ona fakir gidip Mercedes alsana o zaman derdim.

Neyse geçenlerde bi konu vardı forumda paylaşım düştü diye. Her geçen gün sebepleri daha da ortaya çıkıyor. Biri de değil 4 ben 5 bile veririm demiş helal be koca yürekli adam şu an swatch Group ceosu masasında oturup bu Türkler ne koca yürekli insanlar diye duygulanıp ağlıyor :)))

Tamam arkadaşlar siz kralsınız sizin dediğiniz doğru 4 değil 5 hatta 15 hatta 25 verip alınır bu saat sonuçta alan razı veren razı. O paraya “alanın rızası var”

Selametle

Evet o cengaver benim
Lafimin da arkasindayim
Sen kimsin ki insanlari aldiklari ya da ilgi duyduklari urune gore fakir diye hele bir de bunu bir asagilama sifati olarak kullanarak yaftaliyorsun??

Mercedes olayini su yuzden soyledm sonucta omega da swatch gruba ait..Adam kopyalamiyor calmiyor ayni cati sirket altinda urun cikariyor...

Ben bu foruma saat sevgim ve merakim yuzunden uye oldum..casio da aldim orient de aldim..tag heuer de aldim vulcain de aldim...rolex de aldim panerai de aldim omega da aldim...sirf vitrinde gordum hosuma gitti diye skeleton hislon bile aldim...
Hepsinde de ayni hevesle eve gittim..baslik actim inceledim hevesimi alana kadar kurcaladim

Bahsettigin basliktan haberim yok ama bana gore her saat severin kendi koleksiyonu bana gore milyarlar degerinde ki bu sevgiye meraga paha bicilmez...
O koleksiyon icin de o kotu yorumlari yapanlar bence senin bu saati alana omega alamayan fakirler demenle ayni carpik ve itici bakis acisindaki kisiler...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj mrtkrks » 25 Mar 2022, 18:21

“Collab”

Kullanıcı avatarı
mrtkrks

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], ofis ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners