Hahahah fakir lafına ne içerlemişsiniz be bu cengaver arkadaşların nedense zamanında swiss olmayan saat koleksiyonunu paylaşan bir arkadaşa yapılan olmaz olsun öyle koleksiyon gibi yorumlara borusu ötmüyordu
Yukarıda birisi de Mercedes a alana fakir s alsana diyor musun demiş alakaya maydanoz

)
Mercedes çıkıp ben dacia logana bi dokunuş yapacağım dacia logosunun üstüne kocaman Mercedes yazacağım tipini de Mercedes’e benzeteceğim ama malzeme kalitesi motor mekanik hala aynı tırt seviyede kalacak diye bi araba yapsayı, bunu da sırf üstünde Mercedes yazıyor diye alan napalım Mercedes alamayacağız diyerekten alsa ona fakir gidip Mercedes alsana o zaman derdim.
Neyse geçenlerde bi konu vardı forumda paylaşım düştü diye. Her geçen gün sebepleri daha da ortaya çıkıyor. Biri de değil 4 ben 5 bile veririm demiş helal be koca yürekli adam şu an swatch Group ceosu masasında oturup bu Türkler ne koca yürekli insanlar diye duygulanıp ağlıyor

))
Tamam arkadaşlar siz kralsınız sizin dediğiniz doğru 4 değil 5 hatta 15 hatta 25 verip alınır bu saat sonuçta alan razı veren razı. O paraya “alanın rızası var”
Selametle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi