Eyvallah sizi lord yapmaz da insan verdiği paranın da hakkını almak ister. Kimse kusura bakmasın da sırf tasarımı moonwatcha benziyor diye kadranında omega yazıyor diye 1-2 bin TL zar zor edecek plastik bi saate de 4 bin TL vermeyelim. Bunun adı pazarlama parlatma vs değil omega alamayacak fakirler plastik oyuncağı ile eğlensin işte demektir.oxygene yazdı:digitusmaximus yazdı:manil yazdı:Neden bu kadar olumsuz yaklaşıyoruz bu saate anlamadım. Adamlar ne güzel yapmış işte.
Neden olumsuz yaklaşılıyor? Çünkü Omega saat alanlar verdikleri yüksek ücretlerle birlikte, bu saati alamayan diğer diğer insanlar arasından ayrışıyor ve kendilerince yüksek bir prestij sahibi oluyorlardı. Swatch saatlerin üzerinde Omega yazması ile bu duvarlar bir nebze olsun yıkılmak üzere. İsteyen herkes kolunda Omega saat takabilecek hale gelecek. Sınıf farkı ortadan kalkacak. Bu da Omega sahiplerini rahatsız ediyor. Bu yüzden var güçleri ile kötülemeye çalışıyorlar saati.
Evet. Tam olarak bu.Son yıllarda şiştikçe şişen Rolex balonuna cevap olarak Omega'nın böyle bir hamle yapması bence çok anlamlı oldu. Kolunuza taktığınız Rolex de olsa Omega da olsa Patek de olsa nihayetinde fabrikada seri üretilen, aynısından binlercesi piyasaya sürülen bir saat. Bu saatleri takmak sizi lord yapmaz, sınıf atlatmaz, statü göstergesi olamaz. Beğeniyorsan, bütçen yetiyorsa alır takarsın. Ben şahsen beğendim moonswatchları, Omega'dan bir şey eksilttiğini de düşünmüyorum.
Bunun yerine tasarımı hoşuma gidiyorsa beğeniyorsan içinde gayet de Seiko mekanizması olan homage versiyonları yarı fiyatından daha aza alınır.
Sonuçta ekranında omega yazması sizi lord yapmıyorsa gidip kullan at plastik pilli mekanizmalı bir saate insan neden 4 bin para verir değil mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi