byakrep yazdı:Demekki saat satıpta pozitif referans alan arkadaşlar meğer neler yapıyorlarmış
Biraz daha konuşmaya devam edilirse daha kimbilir neler çıkacak

burada ufaktan araya girmek istedim. tüm yazılanları okudum hatta bazılarını bikaç kez okudum. olanları tasvip etmek mümkün değil tabi ki; ancak bir konuyu da yazmak istedim.
birkaç ay önce sevgili moccleather ' dan bir saat satın aldım. kendisiyle telefonda görüşebildim ancak zira ankara'da yaşıyorum. parasal anlamda bir sorun yaşamadık. sünnet kabilinden ufak bir pazarlıktan sonra fiyatta anlaştık ve alışverişimizi gerçekleştirdik. kendisi hakkında olumlu referans da yazdım. bizim alışverişimiz yüksek rakamlarda değildi tabi ama bir sorun yaşamadığımızı anlatmak istedim.
Anlattığım olaydan bağımsız olarak söylemek isterim ki forumun para kazanma, kar elde etme amacıyla kullanılmasına karşıyım. (nispeten yeni bir üyeyim. böyle ahkam keser gibi konuşarak eski üyelere ayıp etmek istemem. ancak bu forumun kalitesi ve saygınlığı hepimiz için çok önemli.) burada herkes saat sevdalısı ve birbirimize güvenemezsek bu forum anlamsız bir ortam olur diye düşünüyorum.