TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Mesaj eyimen » 07 Eyl 2018, 11:13

21bluex yazdı:evet kesinlikle fiyatlar 2 katına cıktı 20 temmuzda 17 bin tl ye satın aldığım omega seamaster aqua terra su an itibari le 32 bin 500 tl https://www.rotapsaat.com/tr/omega-seam ... 2412101001
herhalde bekleseydim satın alamazdım omega luks bir marka ama yinede fiyatları asırı yukseldı :o

Evet, Omega neredeyse ikiye katladı. Şu an alamazdık gerçekten..
Aqua Terra çelik bilezik, Nisan liste fiyatı 18 bin, Ağustos 33 bin :shock:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj khef » 07 Eyl 2018, 18:13

Bugün Sirkeci’deydim; vitrinlere bile bakmadan döndüm. Benim açımdan sıfır saat alımı bir süre için durdu sanırım. Allah’tan ikinci elde gözü kapalı alışveriş yapabileceğimiz, güvenilir forumdaşlarımız var. :thumbup: :champ:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj castilla » 07 Eyl 2018, 21:27

khef yazdı:Bugün Sirkeci’deydim; vitrinlere bile bakmadan döndüm. Benim açımdan sıfır saat alımı bir süre için durdu sanırım. Allah’tan ikinci elde gözü kapalı alışveriş yapabileceğimiz, güvenilir forumdaşlarımız var. :thumbup: :champ:

Benim için saat haricinde bir çok şeyinde alımı durdu aklıma birşey geliyor alayım istiyorum hoop sonra fiyatların 2 katına çıktığı geliyor aklıma vazgeçiyorum.Zorunlu ihtiyaçlar dışında harcama yapmak yok bende artık
Kullanıcı avatarı
castilla

Mesaj solinari » 07 Eyl 2018, 23:49

Bu forumda ilk kez bir konu hakkındaki tartışmanın bu kadar sert yapıldığını gördüm. (Belki vardır ama ben okumadım) Sanırım kurdaki sert dalgalanmalar bizlerin söylemlerine yansımaya başlamış.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
solinari

Mesaj gargamell » 08 Eyl 2018, 12:56

Yüzüklerin Efendisi/ İki Kule filminde Legolass doğan güneşe bakıp "Dün gece çok kan dökülmüş." der bir sahnede. https://i.imgur.com/MMdRrAz.gif Bu başlığı hafta içi gördüm ve "Çok kaos yaşanmış bu başlıkta!" deyip, haftasonu okumaya karar vermiştim. Kendimi kaptırıp okurken araya bu yorum girince sesli güldüm.

manil yazdı:Arkadaşlar, lütfen yarım saatte bir entry girer misiniz, daha heyecanlı olacak zira... Valla sherlock dizisi tadında, elimde çekirdek, sürekli telefonun ekranını aşağıya çekip refresh atıyorum.

Sent from my E6633 using Tapatalk
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj beatrixkido » 08 Eyl 2018, 14:37

byakrep yazdı:Demekki saat satıpta pozitif referans alan arkadaşlar meğer neler yapıyorlarmış :o
Biraz daha konuşmaya devam edilirse daha kimbilir neler çıkacak :?:

burada ufaktan araya girmek istedim. tüm yazılanları okudum hatta bazılarını bikaç kez okudum. olanları tasvip etmek mümkün değil tabi ki; ancak bir konuyu da yazmak istedim.
birkaç ay önce sevgili moccleather ' dan bir saat satın aldım. kendisiyle telefonda görüşebildim ancak zira ankara'da yaşıyorum. parasal anlamda bir sorun yaşamadık. sünnet kabilinden ufak bir pazarlıktan sonra fiyatta anlaştık ve alışverişimizi gerçekleştirdik. kendisi hakkında olumlu referans da yazdım. bizim alışverişimiz yüksek rakamlarda değildi tabi ama bir sorun yaşamadığımızı anlatmak istedim.

Anlattığım olaydan bağımsız olarak söylemek isterim ki forumun para kazanma, kar elde etme amacıyla kullanılmasına karşıyım. (nispeten yeni bir üyeyim. böyle ahkam keser gibi konuşarak eski üyelere ayıp etmek istemem. ancak bu forumun kalitesi ve saygınlığı hepimiz için çok önemli.) burada herkes saat sevdalısı ve birbirimize güvenemezsek bu forum anlamsız bir ortam olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
beatrixkido

Mesaj ibrahim223 » 08 Eyl 2018, 15:05

beatrixkido yazdı:
byakrep yazdı:Demekki saat satıpta pozitif referans alan arkadaşlar meğer neler yapıyorlarmış :o

burada ufaktan araya girmek istedim. tüm yazılanları okudum hatta bazılarını bikaç kez okudum. olanları tasvip etmek mümkün değil tabi ki; ancak bir konuyu da yazmak istedim.
birkaç ay önce sevgili moccleather ' dan bir saat satın aldım. kendisiyle telefonda görüşebildim ancak zira ankara'da yaşıyorum. parasal anlamda bir sorun yaşamadık. sünnet kabilinden ufak bir pazarlıktan sonra fiyatta anlaştık ve alışverişimizi gerçekleştirdik. kendisi hakkında olumlu referans da yazdım. bizim alışverişimiz yüksek rakamlarda değildi tabi ama bir sorun yaşamadığımızı anlatmak istedim.

Anlattığım olaydan bağımsız olarak söylemek isterim ki forumun para kazanma, kar elde etme amacıyla kullanılmasına karşıyım. (nispeten yeni bir üyeyim. böyle ahkam keser gibi konuşarak eski üyelere ayıp etmek istemem. ancak bu forumun kalitesi ve saygınlığı hepimiz için çok önemli.) burada herkes saat sevdalısı ve birbirimize güvenemezsek bu forum anlamsız bir ortam olur diye düşünüyorum.
+1

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ibrahim223

Mesaj Moccstudio » 08 Eyl 2018, 15:36

beatrixkido yazdı:

Hakkımda olumlu referans yazdığınızı belirtmeseydiniz inanın bilemeyecektim Yalçın bey. Çok teşekkür ederim. Kahve borcumu hatırlatır İstanbula geldiğinizde vakit ayırmanızı dilerim. Olaki bende Ankaraya gelirsem aynı şekilde vaktinizi ayırmanızı isteyeceğim. Nasıl anlaşıldıysam Bir Siz Birde Cüneyt abi kaldı herhalde.

Sevgi ve selamlar

Kullanıcı avatarı
Moccstudio

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kocak04, ofis, ringrang ve 199 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners